اقامت کانادا از طریق استارتاپ

برای دریافت اقامت دائم کانادا از طریق برنامه استارتاپ متقاضیان بایدپیش از آنکه اقامتشان صادر شود به کمک ویزای کارکانادا وارد کانادا بشوند و باید بتوانید اداره ی مهاجرت کانادا با طرح جدید کاری خود بتوانید متقاعد کنید که برای طرح شما  […]

ادامه مطلب »

مهاجرت به کانادا از طریق تخصص

در ژانویه‌ی سال ۲۰۱۵، سامانه‌ی جدید مهاجرت به کانادا با عنوان «ورود سریع» (Express Entry) جهت مهاجرت نیروی متخصص و اخذ اقامت دائم از سوی اداره‌ی مهاجرت کانادا معرفی شد. این سامانه شامل دو مرحله‌ی آنلاین است: متقاضیان ابتدا باید نسبت به […]

ادامه مطلب »

مهاجرت به کانادا

مهاجرت به کانادا از طریق کارآفرینی

یکی از روشهای مهاجرت به کانادا و دریافت اقامت کانادا، برنامه مهاجرت از طریق کارآفرینی و سرمایه‌گذاری استانی برای تجار و مدیران دارای سابقه مدیریت و سرمایه به میزان تعیین شده است. این برنامه‌ها به دلیل توسعه اقتصادی و اشتغال زایی در کانادا و جذب […]

ادامه مطلب »

تحصیل در کانادا

امروزه کانادا یکی از پیشگامان عرصه سرمایه گذاری برای تحصیل می باشدکه به نوبه ی خود این امر موجب افزایش کیفیت موسسات آموزشی این کشور شده است تا جایی که بنابر آمار اداره مهاجرت کانادا سالانه بالغ بر 150هزار دانشجو و دانش آموز از سراسر دنیا برای تحصیل […]

ادامه مطلب »

مهاجرت به کانادا از طریق سرمایه گذاری کبک

برنامه سرمایه گذاری کبک یکی از مطمئن ترین روشهای اخذ اقامت کانادا می باشد که هم ساله متقاضیان زیادی از سراسر جهان دارد و باعث شده که دولت کبک این برنامه را سهمیه بندی کند، اقامت دائم کانادا از طریق سرمایه گذاری کبک به نسبت برنامه های اقامتی دیگر کانادا و […]

ادامه مطلب »

ویزای توریستی کانادا

 ویزای توریستی کانادا معمولا به شکل ویزای تک ورود single entry یا ویزای مولتیپل کانادا multiple entry یا همان ویزای پنج ساله کانادا صادر میشود. ویزای توریستی برای متقاضیان ایرانی معمولا یا به صورت سینگل اینتری به مدت درخواست متقاضی یا به صورت مولتیپل اینتری […]

ادامه مطلب »

اخذ ویزای تحصیلی کانادا, اخد ویزای توریستی کانادا,مهاجرت به کانادا از طریق سرمایه گذاری, مهاجرت به کانادا از طریق کارآفرینی

فرم درخواست ارزیابی مهاجرت

جدیدترین اخبار و مقالات

رشته های پرطرفدار کانادا

رشته های پرطرفدار کانادا پرتقاضاترین رشته های تحصیلی در دانشگاه های کانادا هر ساله تعداد زیادی دانشجو ی بین المللی برای تحصیل به کانادا می روند. تحصیلات دانشگاهی همیشه بهترین راه برای پیدا کردن یک شغل پر درآمد بوده است. در آمد فارغ التحصیلان دانشگاهی به طور میانگین 85 درصد بیشتر از افرادی است که

تحصیل در کانادا بدون مدرک زبان انگلیسی

شرایط تحصیل در کانادا بدون مدرک زبان انگلیسی گرفتن مدرک زبان مانند آیلتس و تافل بزرگترین چالش پیش روی دانشجویان است مشاوران ادیسه برای شما لیستی از رشته هایی را فراهم کرده است که شما با کمترین نمره ی آیلتس و تافل می توانید در  کالج و دانشگاه های کانادا مشغول به تحصیل شوید. برای

ویزای همراه دانشجویی در کانادا

ویزای همراه دانشجویی در کانادا در کانادا شرایطی وجود دارد که همسر و فرزندان کوچکتر از سن شخصی که در کانادا تحصیل می کند می تواند برای کار و یا تحصیل فرد متقاضی را همراهی کند. همسر یا شریک قانونی. همسر یا شریک قانونی فرد می تواند برای مجوز کار آزاد یا open work permit

اقامت کانادا بعد از تحصیل

اقامت کانادا بعد از تحصیل بسیاری از برنامه های استانی و مهاجرتی کانادا دانشجویان بین‌المللی را تشویق می کند تا بعد از تحصیل در کانادا بمانند.  دولت کانادا شرایطی را فراهم می کند تا دانشجویان بین‌المللی پس از تحصیل تجربه کاری به دست آورند و در اقتصاد و فرهنگ کانادا نقش داشته باشند. محبوب ترین

کالج و مدارس کانادا

 مدارس کانادا سن آموزش و دوره های تحصیلی مدرسه در تمام ایالت هاکانادا به جز کبک   سن مقطع تحصیلی معادل آن در ایران 5-4 Preschool or pre-kindergarten مهد کودک 6-5 kindergarten پیش دبستانی 12-6 Elementary schools(Gr.1 to Gr.6) ابتدایی (پایه اول تا ششم) 14-12 Intermediate education (Gr. 7to Gr.8) متوسطه (پایه هفتم و هشتم)

دانشگاه های کانادا

تحصیل در دانشگاه های کانادا لیسانس:دوره ی لیسانس در کانادا چهار ساله است. در کبک دوره کارشناسی از 3 تا 4 سال به طول می انجامد و دانشجو می تواند دوره ی لیسانس را 3 ساله تمام کند. دوره ی لیسانس دوره ی Undergraduate است. حداقل شرایط آن شرکت در یک آزمون بین المللی مثل

سیستم آموزشی کانادا

سیستم آموزشی کانادا از جذاب ترین امتیازات برای تحصیل در دانشگاه های کانادا رتبه‌ی بالای دانشگاه‌ها و تعداد زیاد دانشگاه‌های موجود در برای تحصیل در کانادا هست. دانش آموزان باید حدود ۱۱ سال تحصیل کند و بعد از پایان سال سوم پیش‌دانشگاهی می‌تواند وارد دانشگاه‌های معتبر شود. تحصیل در مقطع لیسانس معمولاً ۳ تا ۴ سال

کار دانشجویی در کانادا

کار دانشجویی در کانادا کار دانشجویی در کانادا در محیط دانشگاه (On Campus) شما بدون اجازه­ ی کار (Work Permit) می­توانید در محیط همان دانشگاه که پذیرفته شده اید کار کنید در صورتی که شرایط زیر را داشته باشید: اگر دانشجوی تمام وقت هستید و دارای ویزای معتبر تحصیلی هستید. برای کار دانشجویی باید Social

ویزای تحصیلی کانادا

ویزای تحصیلی کانادا ویزای تحصیلی در کانادا شما باید حداقل 4 تا 6 ماه قبل از شروع برنامه ی تحصیلی برای ویزا درخواست دهید. شما ابتدا فرم های درخواست ویزا را پس از گرفتن پذیرش از مرکز آموزشی مورد نظر (دانشگاه یا مدرسه) به صورت آنلاین در سایت پر می کنید. هیچ مرکز درخواست ویزا
دفتر مرکزی تهران


سعادت آباد، پايين تر از ميدان كاج، پايين تر از پل نيايش، كوچه ٢٧، پلاك ٤، طبقه پنجم، واحد٧

تلفن : 87163-021 (خط ویژه)

تماس از ۱۸ الی ۲۳ شب : 09129347380

دفتر ونکوور کانادا


200 -1590 BELLEVUE AVE
WEST VANCOUVER BC
V7V 1A7

Tel: 0016049311666

Info @ wcoe.ca

دفتر مشهد


مشهد ، بلوار سجاد ، نبش بزرگمهر ، پاساژ ترنج ، طبقه 3 ، واحد 302

051-37674865

051-37674876