مهاجرت به کانادا از طریق نیروی متخصص فدرال

سریع ترین روش برای گرفتن اقامت دایم کانادا

لطفا این مطلب را به اشتراک بگذارید:

کلیات برنامه نیروی متخصص فدرال (FSW)

برنامه ی نیروی متخصص فدرال کانادا شباهت بسیاری با برنامه نیروی متخصص کبک دارد. در این برنامه نیز متقاضی بر اساس شرایط خود که شامل زمینه ی تخصص و تحصیل، سابقه کاری و شرایط بازار کار کانادا امتیازاتی را دریافت می کند. فرد متقاضی باید حداقل 67 امتیاز در مرحله ی ابتدایی دریافت کند تا واجد شرایط برای اقدام به برنامه اکسپرس اینتری فدرال کانادا شود بعد از اینکه فرد متقاضی واجد شرایط، پروفایل آنلاین خود را در سایت اداره مهاجرت کانادا تکمیل کرد فرد وارد سیستم رقابتی و رتبه بندی داوطلبین می شود و هرچه متقاضی امتیار بالاتری از این سیستم رتبه بندی دریافت کند شانس بیشتری برای پذیرفته شدن دارد. حداکثر امتیازی که می شود در این مرحله دریافت کرد 1200 می باشد. بعد از پذیرفته شدن، متقاضی باید مدارک تکمیلی را ارسال کند و هم چنین مدارکی را ارایه دهد که ثابت کند شخص تمکن مالی برای ساپورت کردن خود و همراهان خود را دارد. هم چنین باید گواهی عدم سو پیشینه ارایه دهد. متقاضی و همراهان آن مورد بررسی پزشکی و امنیتی قرار می گیرند و اگر مشکلی وجود نداشت پرونده ی آن ها برای گرفتن ویزای دایم کانادا پی گیری می شود. بعد از این مرحله اگر متقاضی سه سال از 5 سال را در کانادا بماند پاسپورت کانادایی را دریافت میکند.

مزایای برنامه مهاجرت به کانادا از طریق نیروی متخصص فدرال:

  1. گرفتن اقامت دایم کانادا برای متقاضی و خانواده ی او
  2. اقدام برای شهروندی کشور کانادا بعد از سه سال ( از پنج سال)
  3. ارزان ترین برنامه برای گرفتن اقامت دایم کاناداست
  4. محدودیت جغرافیایی ندارد
  5. در صورت انتخاب از سیستم رقابتی، سریع ترین روش برای گرفتن اقامت دایم کاناداست(کمتر از 8 ماه)

شرایط متقاضی مهاجرت به کانادا از طریق نیروی متخصص فدرال

همه افراد بالای 18 سال می توانند برای این برنامه از طریق پورتال اداره مهاجرت کانادا درخواست بدهند.

دوطلب باید حداقل امتیاز های مورد نیاز را بر اساس جدول زیر کسب کند.

داوطلب باید به امتیاز 67 برسد.

فاکتور امتیاز
تحصیلات تا 25 امتیاز
سن تا 12 امتیاز
مهارت زبان تا 28 امتیاز
تجربه کاری تا 15 امتیاز
پیشنهاد کاری تا 10 امتیاز
سازش و انطباق پذیری کانادا 10 امتیاز

 

سایر شرایط متقاضی:

  1. داشتن مدرک زبان انگلیسی و یا فرانسه
  2. داشتن تمکن مالی کافی
  3. نداشتن سو پیشینه
  4. داشتن حداقل یک سال سابقه کار در ده سال گذشته

نحوه امتیازدهی برنامه نیروی متخصص فدرال (FSW)

در مرحله ی اول اقدام برای این برنامه شما باید بر طبق جداول زیر حداقل 67 امتیاز کسب کنید بعد از این شما وارد سیستم گزینشی و رقابتی اکسپرس اینتری فدرال کانادا می شوید که بر اساس سیستم رتبه بندی هر متقاضی که امتیازبیشتری به دست آورد برای این برنامه انتخاب می شود. جزییات سیستم امتیاز دهی مرحله دوم را می توانید از این سایت محاسبه کنید.

شرایط سنی

کمتر از 18 0 امتیاز
18 تا 35 12 امتیاز
36 11 امتیاز
37 10 امتیاز
38 9 امتیاز
39 8 امتیاز
40 7 امتیاز
41 6 امتیاز
42 5 امتیاز
43 4 امتیاز
44 3 امتیاز
45 2 امتیاز
46 1 امتیاز
47 و بزرگتر 0 امتیاز

سابقه تحصیلی

مدرک تحصیلی داوطلب
Phd دکتری 25 امتیاز
کارشناسی ارشد 23 امتیاز
دو یا بیشتر از دو مدرک بالای دیپلم که حداقل یکی از آن ها بیشتر از سه سال طول کشیده باشد 22 امتیاز
مدرک بالای دیپلم که حداقل سه سال یا بیشتر طول کشیده باشد 21 امتیاز
فوق دیپلم دو ساله 19 امتیاز
دوره ی یک ساله بالای دیپلم 15 امتیاز
دیپلم 5 امتیاز


سابقه کاری

یک سال 9 امتیاز
2 تا 3 سال 11 امتیاز
4 تا5  سال 13 امتیاز
بیشتر از 6 15 امتیاز


مهارت زبانی

زبان انگلیسی به عنوان زبان اول

امتیاز هر مهارت 6 CLB level 9
بالای 8 Listening
بالای 7 Reading
بالای 7 Writing
بالای 7 Speaking
امتیاز هر مهارت 5 CLB level 8
7.5 Listening
6.5 Reading
6.5 Writing
6.5 Speaking
امتیاز هر مهارت 3 CLB level 7
6 Listening
6 Reading
6 Writing
6 Speaking

زبان انگلیسی به عنوان دومین زبان

مجموع 4 امتیاز CLB level 5
5 Listening
4 Reading
5 Writing
5 Speaking

زبان فرانسه به عنوان زبان اول

امتیاز هر مهارت 6 NCLC level  9
بالای 298 Listening
بالای 248 Reading
بالای 371 Writing
بالای 371 Speaking
امتیاز هر مهارت 5 NCLC level  8
297-280 Listening
247-233 Reading
370-349 Writing
370-349 Speaking
امتیاز هر مهارت 4 NCLC level  7
279-248 Listening
232-207 Reading
348-310 Writing
348-310 Speaking

زبان فرانسه به عنوان زبان دوم

مجموع 4 امتیاز NCLC level  7
298-181 Listening
248-151 Reading
371-226 Writing
371-226 Speaking

داشتن پیشنهاد کاری از کانادا 10 امتیاز

سازگاری و انطباق پذیری کانادا  حداکثر 10 امتیاز

  • تجربه کاری در کانادا 10 امتیاز
  • تجربه کاری همسر در کانادا 5 امتیاز
  • تجربه تحصیل در کانادا 5 امتیاز
  • تجربه تحصیل همسر در کانادا 5 امتیاز
  • داشتن پیشنهاد کاری از کانادا 5 امتیاز
  • فردی از خانواده از شخص که بالای 18 سال است در کانادا باشد 5 امتیاز
  • مهارت زبان خارجی همسر متقاضی CLB4 و یا بیشتر 5 امتیاز

در مرحله دوم در سیستم رتبه بندی، متقاضیان می توانند حداکثر 1200 امتیاز کسب کنند. نحوه ی امتیاز دهی در این مرحله در جداول زیر توضیح داده شده است.

امتیاز سرمایه انسانی (شامل سن،مهارت زبان، تجربه و تحصیل در کانادا) حداکثر 500 امتیاز

قابلیت انتقال مهارت (شامل مهارت های تجربه کار کانادایی و غیر کانادایی و زبان به نسبت هم سنجیده می شود)حداکثر 100 امتیاز

سایر فاکتورها(شامل داشتن پیشنهاد کاری، دعوت نامه استانی ، اقامت خواهرو برادر در کانادا و …) 600 امتیاز

کارآفرینی در ونکوور ایالت بریتیش کلمبیا در غرب کانادا واقع است. مرکز این ایالت ویکتوریاست و بزرگترین شهر آن ونکوور است. مهاجرپذیری این ایالت نقش حائزاهمیتی در پیشرفت این ...
جدول امتیازبندی بریتیش‌کلمبیا... سابقه ی کار سابقه مدت فعالیت امتیاز سابقه ی مالکیت و مدیریت یک بیزینس کمتر از 12 ماه 0 12 تا 24 ماه 4 25 تا 36 ماه 6 ...
هزینه زندگی در نواسکوشیا اقتصاد نواسکوشیا دارای تنوع زیادی است و هالیفکس (Halifax) به عنوان مرکز استان نواسکوشیا  صنایع متنوعی دارد  و قلب اقتصاد بخش آتلانتیک کانادا محسوب می ...
برنامه منتخب استانی نیوبرانزویک... درباره نیوبرانزویک استان نیوبرانزویک در شرق کانادا است. مردم به دو زبان انگلیسی و فرانسوی در آن صحبت می‌کنند و اکثریت مردم (نزدیک به هشتاد درصد)به زب...
جدول امتیازبندی منیتوبا سن سن امتیاز کمتر از 21 0 21 تا 24 5 25 تا 29 10 30 تا 44 15 45 تا 49 5 50 تا 54 5 بیشتر از 54 سال 0...
برنامه کارآفرینی بریتیش کلمبیا... ایالت بریتیش کلمبیا در غرب کانادا واقع است. مرکز این ایالت ویکتوریاست و بزرگترین شهر آن ونکوور است. مهاجرپذیری این ایالت نقش حائزاهمیتی در پیشرفت ای...
کارآفرینی در کانادا کارآفرینی در کانادا برنامه های کارآفرینی کانادا استانی است و هر استان در وب سایت مهاجرتی خود برنامه مستقلی از سایر استان ها تعریف کرده است ، جهت شروع...
شرایط گرفتن مجوز دندانپزشکی در نیوبرانزویک کانادا... 1- ارایه فرم تکمیل شده و محضری شده. 2- کپی از مدرک دانشگاه دندانپزشکی ( فارغ التحصیلان جدید می توانند قسمت 14 فرم را تکمیل کنند و یک کپی از مدرک را...