روش های سرمایه گذاری کانادا

سرمایه گذاری در کانادا بهترین روش اخذ اقامت دایم کاناداست

لطفا این مطلب را به اشتراک بگذارید:

روش های سرمایه گذاری کانادا

کانادا 3.1 درصددرشد اقتصادی در سال 2017 داشته است. صادارت محصول 8. 7 درصد رشد داشته است و بازار کار کانادا 343000 شغل در سال به صورت تمام وقت ایجاد کرده است.سرمایه گذاری کانادا یکی از بهترین روش های اخذ اقامت دائم کانادا میباشد. کانادا دومین کشور پهناور جهان است و جز ده کشور برتر دنیا از نظر اقتصادیست اقتصاد کانادا در حال پیشرفت است و محیط و فرهنگ کانادا بسیار برای کارآفرینی ایده آل است.

سرمایه گذاری کانادا

رو های سرمایه گذاری کانادا

روش های سرمایه گذاری کانادا :

  • سرمایه گذاری در کبک کانادا

سرمایه گذاری کبک  احتیاجی به مدرک زبان ندارد و بدون ریسک است و شما میتوانید در بدو ورود اقامت دائم کانادا را به دست آورید.

  • برای حداقل دوسال مدیر یک کسب و کار خارج از کانادا باشد.
  • 1200000 دلار کانادا سرمایه گذاری بدون بهره برای دولت کبک انجام دهند.

اولین و مهم‌ترین امتیاز این برنامه این است که در بدو ورود به کانادا اقامت دائم کانادا رادارید و می‌توانید در هر ایالتی از کانادا که مایل هستید ساکن شوید. هم‌چنین برای اقدام به این برنامه نیاز به مدرک زبان انگلیسی و سن و شرایط تحصیلی خاصی نیست.

  • کارآفرینی در کانادا

شرایط کارآفرینی در کانادا در استان های مختلف کانادا متفاوت می باشد. جدول مقایسه برنامه های کارآفرینی استانی کانادا را ببینید و با توجه به شرایط خود بهترین انتخاب را داشته باشید.

  • باید توانایی شروع یک کسب وکار از ابتدا و یا خرید یک کسب و کار را داشته باشد.
  • توانایی مدیریت کسب و کار در کانادا را داشته باشد.
  • حداقل یک شغل برای فردی که در کانادا اقامت دارد ایجاد کند.

برنامه‌های کارآفرینی به شما این امکان را می‌دهند که با ایجاد یک کسب و کار  و مدیریت آن در استان های مختلف کانادا به مدت دو سال اقامت دائم کانادا را دریافت کنید. در حال حاضر برنامه های کارآفرینی استان بریتیش کلمبیا، منیتوبا، نواسکوشیا و ساسکاچوان کانادا باز است. در هریک از استان های کانادا مقدار سرمایه گذاری متفاوت است. حداقل مقدار برای کارآفرینی در کانادا 100 هزار دلار کانادا است.

متقاضی پس ازمشاوره حضوری و عقد قرارداد باید برای اخذ ویزای توریستی کانادا توسط شرکت ادیسه و انجام سفراکتشافی اقدام کند. پس از آن متقاضی با تکمیل فرم آنلاین EOI علاقه خود را به ایجاد کسب و کار  در استان مورد نظر نشان می‌دهد و قرار گرفتن در بانک داوطلبین انتخاب موکل از بانک داوطلبین در صورتیکه امتیاز لازم را داشته‌باشد. سیستم رقابتی مانند سیستم کنکور است. هر داوطلبی که امتیاز بیشتری داشته باشد، انتخاب می‌شود. در مرحله ی بعدی متقاضی به مصاحبه دعوت می شود. شما در مصاحبه باید از بیزینس‌پلن خود که شرکت‌ادیسه برای شما طراحی می‌کند دفاع کنید. قبل از مصاحبه، شرکت ادیسه شما را برای مصاحبه آماده خواهدکرد. و شما در صورت قبولی در مصاحبه ویزای کار دو ساله کانادا را کسب می کنید و با انجام سرمایه گذاری مورد نیاز اقامت دائم کانادا را کسب می کنید. در برنامه های کارآفرینی مقدار سود و زیان کسب و کار شما مطرح نیست و شما باید فقط تعهد مالی مشخص شده را برای کسب و کارتان هزینه کنید.

فرهنگ کارآفرینی کانادا:

فرهنگ هایی که رویکرد مثبت نسبت به کارآفرینی ایجاد می کند:

  • موفقیت های فردی ناشی از تلاش فردی را بسیار حمایت می کند
  • خودکفایی، استقلال و ابتکار شخصی را مهم می شمارد
  • خلاقیت و نوآوری را تشویق می کند

سن کارآفرینی در کانادا بین 45 تا 64 سال است. سیستم آموزشی کانادا از پایین ترین سطح خلاقیت محور است ولی کمبود آموزش پایه ای علم اقتصاد و معرفی کارآفرینی احساس می شود. به ازای هر سه مرد کارآفرین در کانادا دو زن کارآفرین وجود دارد و این اهمیت و کمبود قوانین حمایت کننده ی زنان کارآفرین را مشخص می کند.

  • خرید ملک در کانادا

خرید ملک در کانادا می تواند سرمایه گذاری خوبی برای شما باشد با توجه به افزایش قیمت دلار در ایران و هم چنین قیمت خانه در کانادا سرمایه شما را چندین برابر می کند ولی آیا خرید ملک در کانادا منجر به اقامت دائم کانادا می شود؟ خیر

خرید ملک در کانادا هیچ امتیازی برای مهاجرت به کانادا حساب نمی شود هرچند شما هیچ محدودیتی برای خرید ملک در کانادا را نخواهید داشت شما می توانید با ویزای کانادا در خانه ی خود زندگی کنید. تنها تفاوت شما این است که باید مالیات بیشتری را پرداخت کنید.

  • خرید بیزینس در کانادا

خرید کسب و کار می تواند ریسک  زیادی به همراه داشته باشد شما پول زیادی رابرای خرید یک کسب و کار سرمایه گذاری می کنید و ممکن است چالش های زیادی را برای شروع کسب و کار تجربه کنید.

متقاضی پس از آنکه بیشتر از پنجاه درصد سهام بیزینس را خریداری کرد باید  گواهی  LIMA را  در یافت کند.  در این روش دیگر نیازی به درج تبلیغات پیشنهاد کاری (جاب آفر) در وب سایت ها و روزنامه های کانادا نیست. بعد از آن باید بیزینس پلنی طراحی شود تا نشان دهد متقاضی چگونه می خواهد بیزینس را توسعه دهد.

برای خرید بیزینس در کانادا پس از اخذ LMIA متقاضی باید برای ویزای کار اقدام نماید. هم چنین متقاضی می تواند برای همسر خود نیز ویزای کار، و برای فرزندان برای ویزای تحصیلی کانادا اقدام کند. پس از اخذ ویزای کار متقاضی باید به مدت یکسال به عنوان یکی از مدیران در آن بیزینس فعالیت داشته باشد و برای گرفتن آیلتس جنرال 6 اقدام کند و سپس از طریق برنامه تجربه کانادایی (Canadian Experience Class) برای کسب اقامت دائم کانادا اقدام نماید.

باید در نظر داشت که در برنامه ی روش تجربه کانادایی متقاضی  باید در لیست انتظار قراربگیرند و هر ماه تعدادی از افرادبا توجه به امتیازشان از لیست انتظار انتخاب می شوند. بنابراین انتخاب شدن متقاضی از لیست انتظار و کسب اقامت دائم کانادا از این روش حتمی نبوده، هرچند شانس بسیار بالایی دارد.

  • خرید فرانچایز

این روش کمترین ریسک را دارد مخصوص اگر شعبه ای که از قبل وجود دارد را بخرید.

  • برنامه استارتاپ کانادا

در روش استارتاپ (Start Up) شما با داشتن یک برنامه و ایده­ ی خوب درصورتی‌که بتوانید یکی از سازمان‌هایی که اداره­ ی مهاجرت کانادا معرفی کرده است را متقاعد کنید که برای طرح شما سرمایه­ گذاری کنند ابتدا به شما و تمام اعضای خانواده­ ی شما ویزای استارتاپ تعلق می­ گیرد و سپس با استفاده از آن می‌توانید اقامت دائم کانادا (PR) دریافت کنید. ذکر این نکته حائز اهمیت است که در این روش شما مجاز به سرمایه­ گذاری شخصی نیستید و با برنامه‌های سرمایه‌گذاری کانادا کاملاً متفاوت است و حتماً باید یکی از سازمان‌هایی که از سوی اداره­ ی مهاجرت کانادا معرفی‌شده است از طرح شما حمایت کنند و از شما بخواهند در سرمایه ­گذاری مشارکت کنید و سپس این واحد تجاری در کانادا به‌صورت یک شرکت سهامی Incorporation ثبت شود.

  • در هر پرونده پنج متقاضی می­ تواند قرار بگیرد.
  • هرکدام از افراد دقیق توسط اداره مهاجرت کانادا بررسی می‌شوند.
  • هرکدام از این افراد باید حداقل ۱۰٪ از حق رأی شرکت را داشته باشند.
  • اگر یکی از متقاضیان در این برنامه توسط آفیسر رد شود، تمامی افراد دیگر نیز رد خواهند شد.
  • سهم متقاضیان مهاجرت از شرکت تأسیس‌شده درمجموع بیش از 50 درصد باشد (سهامی که حق رأی دارد).

روش های سرمایه گذاری کانادا

کارآفرینی در ونکوور ایالت بریتیش کلمبیا در غرب کانادا واقع است. مرکز این ایالت ویکتوریاست و بزرگترین شهر آن ونکوور است. مهاجرپذیری این ایالت نقش حائزاهمیتی در پیشرفت این ...
جدول امتیازبندی بریتیش‌کلمبیا... سابقه ی کار سابقه مدت فعالیت امتیاز سابقه ی مالکیت و مدیریت یک بیزینس کمتر از 12 ماه 0 12 تا 24 ماه 4 25 تا 36 ماه 6 ...
هزینه زندگی در نواسکوشیا اقتصاد نواسکوشیا دارای تنوع زیادی است و هالیفکس (Halifax) به عنوان مرکز استان نواسکوشیا  صنایع متنوعی دارد  و قلب اقتصاد بخش آتلانتیک کانادا محسوب می ...
برنامه منتخب استانی نیوبرانزویک... درباره نیوبرانزویک استان نیوبرانزویک در شرق کانادا است. مردم به دو زبان انگلیسی و فرانسوی در آن صحبت می‌کنند و اکثریت مردم (نزدیک به هشتاد درصد)به زب...
جدول امتیازبندی منیتوبا سن سن امتیاز کمتر از 21 0 21 تا 24 5 25 تا 29 10 30 تا 44 15 45 تا 49 5 50 تا 54 5 بیشتر از 54 سال 0...
برنامه کارآفرینی بریتیش کلمبیا... ایالت بریتیش کلمبیا در غرب کانادا واقع است. مرکز این ایالت ویکتوریاست و بزرگترین شهر آن ونکوور است. مهاجرپذیری این ایالت نقش حائزاهمیتی در پیشرفت ای...
کارآفرینی در کانادا کارآفرینی در کانادا برنامه های کارآفرینی کانادا استانی است و هر استان در وب سایت مهاجرتی خود برنامه مستقلی از سایر استان ها تعریف کرده است ، جهت شروع...
شرایط گرفتن مجوز دندانپزشکی در نیوبرانزویک کانادا... 1- ارایه فرم تکمیل شده و محضری شده. 2- کپی از مدرک دانشگاه دندانپزشکی ( فارغ التحصیلان جدید می توانند قسمت 14 فرم را تکمیل کنند و یک کپی از مدرک را...