خوداشتغالی در کانادا

اخذ اقامت دائم‌کانادا با روش خوداشتغالی

لطفا این مطلب را به اشتراک بگذارید:

خوداشتغالی در کانادا

خود اشتغالی در کانادا

شاید در ابتدا برای شما سوال باشد که فرد خود اشتغال کیست؟

فرد خوداشتغال فردی است که تمام شرایط خوداشتغالی که در ادامه ذکر می‌شود، را داشته باشد و بتواند آفیسر مهاجرت را متقاعد کند که می‌تواند کسب‌وکار شخصی خود را راه‌ بیاندازد. داشتن تجربه‌کاری مرتبط و هم چنین تصمیم برای زندگی از طریق حرفه‌ای که آن را به صورت حرفه‌ای دنبال کرده‌است، راه موفقیت در دریافت اقامت دائم کانادا از طریق خود اشتعالی است.شرایط مورد نظر در زمینه­‌ی خوداشتغالی شامل موارد زیر می­باشد:

  1. حداقل دو سال سابقه کار با شرایطی که در ادامه به آن اشاره خواهد شد و نیز نشان دادن این امر که بعد از ورود به کانادا خوداشتغال خواهند ماند شرط اولیه و اساسی است.
  2. حداقل ۳۵ امتیاز بیاورند
  3. به کانادا ممنوع الورود نباشند

نحوه امتیازبندی خوداشتغالی در کانادا به شرح زیر است.

  1. تحصیلات تا ۲۵ امتیاز
  2. سابقه کار تا ۳۵ امتیاز
  3. سن تا ۱۰ امتیاز
  4. آشنایی به زبان انگلیسی یا فرانسه تا ۲۴ امتیاز
  5. سازگاری (انطباق پذیری) تا ۶ امتیاز

مشاهده­‌ی جزئیات امتیازات در سایت اداره­‌ی مهاجرت

مثلا اگر فردی در ۵ سال گذشته هر ۵ سال را سابقه خوداشتغالی ورزشی داشته باشد حداقل ۳۵ امتیاز لازم را می آورد و نیاز چندانی به امتیازات سایر موارد ندارد. در خصوص آشنایی با زبان های رسمی کانادا (یعنی انگلیسی و فرانسه) اگر فرد ادعا کند که با این زبان ها آشناست لازم است مدرک نشان دهد. مثلا برای انگلیسی نتیجه آزمون آیلتس IELTS و برای فرانسه نتیجه آزمون تف TEF. البته اگر کسی در سایر موارد امتیاز خود را تکمیل کند نیازی به ارائه مدرک نیست.

بیشترین امتیازی که می­توان در این روش کسب کرد، 100 امتیاز است و حداقل امتیاز که باید کسب کنید 35 امتیاز است.

میزان تمکن مالی برای مهاجرت از طریق خوداشتغالی در کانادا

حداقل مبلغی برای این برنامه در نظر گرفته نشده است ولی آفیسر مهاجرت باید قانع شود که مهاجر خوداشتغال از نظر مالی توان کافی برای حمایت خود و خانواده را داشته و همچنین توان مالی برای راه اندازی اشتغال را نیز خواهد داشت.

نوشتن طرح کسب و کار( بیزینس پلن)

نوشتن بیزینس پلن بخش عمده و اساسی این روش محسوب میشه و اگر شما تمام شرایطتان عالی باشد ولی نتوانید یک بیزینس پلن به افسر مهاجرتی ارائه کنید پرونده شما به احتمال خیلی زیاد پذیرفته نمی­شود.نوشتن بیزینس پلن کار دشواری است و شاید خود شخص متقاضی نتواند آن را بنویسد و این کار را بهتر است به فردی واگذار کند که بتواند به صورت حرفه ای بیزینس پلن را طراحی کند.

بیزینس پلن نشان می­دهد که شما قصد دارید پس از ورود به کانادا چه اقداماتی را انجام دهید که بتوانید خودتان مخارج خودتان را تامین کنید و از همه مهم تر چه کارهای فرهنگی یا همان ورزشی را در کانادا انجام دهید.

نکته بسیار مهم: برای مهاجرت از روش خوداشتغالی، متقاضی باید به صورت خوداشتغال و یا در سطح بین المللی فعالیت داشته باشید. مثلا اگر کسی موسیقی‌دان ولی کارمند یک موسسه دولتی یا خصوصی باشد، پذیرفته نیست. اما اگر همان فرد با دریافت پول از موسسات دولتی یا خصوصی برایشان موسیقی بسازد و از این راه امرار معاش کند آن وقت خوداشتغال محسوب می شود. پس حتما به این نکته دقت کنید.

مهاجرت به کانادا از طریق روش خود اشتغال به نسبت روش­های دیگر که از طریق آنها می­توان اقامت دائم کانادا را دریافت کرد در بیشتر مواقع پروسه‌ی طولانی­تری را دارد.

خوداشتغالی در کانادا

ورزشکار خوداشتغال کیست؟

  1. از نظر قانون مهاجرت بند ۱ ماده ۸۸ آئین نامه های مهاجرت ورزشکار خوداشتغال فردی است که در پنج سال گذشته از زمان امضای فرم های مهاجرتی خود حداقل یکی از شرایط زیر را داشته باشد:
  2. دو سال فعالیت خوداشتغالی در زمینه فعالیت های ورزشی (یعنی منبع درآمد او از این راه بوده است و در ضمن کارمند نبوده است)
  3. دو سال فعالیت های ورزشی در مجامع بین المللی
  4. یک سال خود اشتغالی در زمینه فعالیت های ورزشی به علاوه یک سال فعالیت های ورزشی در سطح بین المللی

خوداشتغالی در کانادا

فعالیت هایی ورزشی که میتوان جهت خوداشتغالی در کانادا اقدام کرد:

  1. قهرمانان ورزشی که در سایت مهاجرت کانادا با NOC 5251 مشخص می شوند
  2. مربیان ورزشی که در سایت مهاجرت کانادا با NOC 5252 مشخص می شوند
  3. مسئولان ورزشی و داوران که در سایت مهاجرت کانادا با NOC 5253 مشخص می شوند
  4. مدیران برنامه و مدرسان فعالیت های تفریحی، ورزشی و سلامت که در سایت مهاجرت کانادا با NOC 5254 مشخص می شوند

هنرمند خوداشتغال کیست؟

از نظر قانون مهاجرت بند ۱ ماده ۸۸ آئین نامه های مهاجرت کانادا هنرمند خوداشتغال کسی است که در پنج سال قبل از زمان امضای فرم های مهاجرتی خود حداقل یکی از شرایط زیر را داشته باشد:

  1. دو سال خوداشتغالی در زمینه فعالیت های فرهنگی – هنری
  2. دو سال  فعالیت های فرهنگی – هنری در سطح بین المللی
  3. یک سال خود اشتغالی در زمینه فعالیت های فرهنگی – هنری به علاوه یک سال تمام فعالیت های فرهنگی – هنری در سطح بین المللی

همچنین این فرد باید نشان دهد که قصد وی پس از ورود به کانادا ادامه فعالیت های خوداشتغالانه Self-employment است.

خوداشتغالی در کانادا

چه فعالیت هایی فرهنگی – هنری در خوداشتغالی در کانادا  میتواند به شما کمک کند؟

  1. فعالیت های که در زمینه کتابداری، بایگانی و حفظ و مرمت آثار تاریخی و هنری هستند
  • کتابداران
  • افرادی که در مرمت و نگهداری آثار باستانی و هنری فعالیت می کنند
  • بایگانان
  • دستیاران کتابداری و بایگانی
  • کارهای فنی مرتبط با موزه ها و گالری های هنری
  1. فعالیت هایی که در زمینه با کتاب و روزنامه هستند
  • نویسندگان
  • ویراستاران
  • روزنامه نگاران
  • متخصصان روابط عمومی و ارتباطات
  • مترجمان
  1. فعالیت های که در زمینه هنرهای خلاقانه و بازیگری هستند
  • تهیه کنندگان، کارگردانان، مدیران فیلمبرداری و مشاغل شبیه به آنها
  • رهبران ارکستر، آهنگسازان و تنظیم کنندگان موسیقی
  • موسیقی دانان و خوانندگان
  • هنرپیشه‌ها و کمدین ها
  • نقاشها، مجسمه سازها و سایر هنرهای تجسمی
  • عکاس‌ها
  • فیلمبردارهای ویدئویی و سینمایی
  • تکنسین های هنرهای گرافیکی
  • تکنسین های پخش (مثل رادیو و تلویزیون)
  • تکنسین های صدابرداری و تصویربرداری
  • سایر تکنسین ها و هماهنگ کننده در زمینه تصاویر متحرک، پخش و هنرهای نمایشی
  • مشاغل مربوط به امور تصاویر متحرک، پخش و هنرهای نمایشی
  • مجریان برنامه و اعلام کننده های برنامه ها
  • سایر نقش آفرینان
  1. سایر زمینه های مربوط به امور هنری و فرهنگی
  • طراحهای گرافیک
  • طراحهای داخلی
  • طراحهای تئاتر، مد، نمایشگاه و سایر طراحهای هنری
  • صنعت گرها و هنرمندانی که در زمینه هنرهای دستی فعالیت می‌کنند
  • طراحهای پارچه، چرم وپوست
کارآفرینی در ونکوور ایالت بریتیش کلمبیا در غرب کانادا واقع است. مرکز این ایالت ویکتوریاست و بزرگترین شهر آن ونکوور است. مهاجرپذیری این ایالت نقش حائزاهمیتی در پیشرفت این ...
جدول امتیازبندی بریتیش‌کلمبیا... سابقه ی کار سابقه مدت فعالیت امتیاز سابقه ی مالکیت و مدیریت یک بیزینس کمتر از 12 ماه 0 12 تا 24 ماه 4 25 تا 36 ماه 6 ...
هزینه زندگی در نواسکوشیا اقتصاد نواسکوشیا دارای تنوع زیادی است و هالیفکس (Halifax) به عنوان مرکز استان نواسکوشیا  صنایع متنوعی دارد  و قلب اقتصاد بخش آتلانتیک کانادا محسوب می ...
برنامه منتخب استانی نیوبرانزویک... درباره نیوبرانزویک استان نیوبرانزویک در شرق کانادا است. مردم به دو زبان انگلیسی و فرانسوی در آن صحبت می‌کنند و اکثریت مردم (نزدیک به هشتاد درصد)به زب...
جدول امتیازبندی منیتوبا سن سن امتیاز کمتر از 21 0 21 تا 24 5 25 تا 29 10 30 تا 44 15 45 تا 49 5 50 تا 54 5 بیشتر از 54 سال 0...
برنامه کارآفرینی بریتیش کلمبیا... ایالت بریتیش کلمبیا در غرب کانادا واقع است. مرکز این ایالت ویکتوریاست و بزرگترین شهر آن ونکوور است. مهاجرپذیری این ایالت نقش حائزاهمیتی در پیشرفت ای...
کارآفرینی در کانادا کارآفرینی در کانادا برنامه های کارآفرینی کانادا استانی است و هر استان در وب سایت مهاجرتی خود برنامه مستقلی از سایر استان ها تعریف کرده است ، جهت شروع...
شرایط گرفتن مجوز دندانپزشکی در نیوبرانزویک کانادا... 1- ارایه فرم تکمیل شده و محضری شده. 2- کپی از مدرک دانشگاه دندانپزشکی ( فارغ التحصیلان جدید می توانند قسمت 14 فرم را تکمیل کنند و یک کپی از مدرک را...