برنامه منتخب جزیره پرنس ادوارد

در حال حاضر این برنامه بسته است

لطفا این مطلب را به اشتراک بگذارید:

درباره ی پرنس ادوارد (در حال حاضر این برنامه بسته‌است)

جزیره‌ پرنس‌ادوارد در سینت‌لارنس در جنوب‌شرقی کانادا و نزدیک به سه ایالت کبک، نیوبرانزویک و نواسکوشیا قرار‌گرفته‌است. مرکز‌آن شارلوت‌تاون است و کم‌جمعیت‌ترین و کوچکترین ایالت کانادا محسوب می‌شود.

جزيره پرنس ادوارد از مهاجرینی که دوست‌ دارند از موقعیت‌های کوچکترین استان کانادا استفاده کنند، استقبال می کند. و جزیره‌ای مهاجرپذیر محسوب می‌شود.
اين جزيره با داشتن مساحتی معادل با 5683 کیلومتر مربع، از شرق با ایالت استان نواسکوشیا و از غرب و جنوب غرب با استان نیوبرانزویک محصور شده است.
اين جزيره از مديران و صاحبان كسب و كار که شرایط مورد نظر آنها را دارند، جهت سرمايه گذاري و كارآفريني در ایالت استقبال مي كند.

سوالات متداول

1- اقدام از طریق جزیره ی پرینس ادوارد، به چه نوع اقامتی منجر خواهد شد؟
با این روش شما اقامت دائم کانادا را از ابتدا به دست خواهید آورد.

2- آیا این روش محدودیت سنی یا تحصیلی دارد؟
بله. سن متقاضی باید بین 21 تا 59 سال باشد و مدرک معادل با مدرک دبیرستان پرینس ادوارد داشته باشد.

3- آیا داشتن سابقه ی کار برای اقدام لازم است؟
بله. فرد باید سابقه ی مدیریت یک کسب و کار را داشته باشد.

4- دارایی فرد برای اقدام از این روش چقدر باید باشد؟
حداقل دارایی که فرد باید اثبات کند، 600 هزار دلار کانادا است.

5- آیا این روش نیاز به ودیعه دارد؟
بله. برای دریافت اقامت دائم کانادا، باید 200 هزار دلار کانادا ودیعه پرداخت کنید که 6 ماه بعد از سکونت شما در پرینس ادوارد 25 هزار دلار آن به شما بازمی گردد و پس از 6 ماه دوم، در صورت سکونت شما در پرنس ادوارد 25 هزار دلار دیگر به شما برگردانده می شود. 150 هزار دلار باقی مانده پس از انجام سرمایه گذاری در استان به شما بازگردانده می شود.

6- ودیعه در چه زمانی باید پرداخت شود؟
بعد از قبولی در مصاحبه

7- مبلغ سرمایه گذاری که باید انجام دهیم چقدر است؟
حداقل 150 هزار دلار کانادا

8- آیا این روش مصاحبه دارد؟
بله. محل مصاحبه بسته به صلاحدید اداره ی مهاجرت متغیر است.

9- مدرک زبان مورد نیاز این روش چیست؟
مدرک زبان آیلتس با نمره ی 4 در هر مهارت

10- برای اخذ اقامت دائم سفر اکتشافی الزامی است؟
بله. متقاضیان این روش، باید به سفر اکتشافی 5 روزه ی استان بروند.

11- چقدر زمان به فرد داده می شود تا کسب و کار خود را راه اندازی کند؟
متقاضی دو سال زمان خواهد داشت تا کسب و کار خود را در استان راه اندازی کند و پس از آن ودیعه ی 200 هزار دلاری به طور کامل به او بازگردانده می شود.

12- آیا ودیعه به طور قطعی بازگردانده خواهد شد؟
بله. مگر در حالتی که که فرد در استان سکونت نکند و یا سرمایه گذاری را انجام ندهد.

13- استان پرینس ادوارد از چه طریق متقاضی را ارزیابی می کند؟
از طریق سیستم امتیازبندی این استان متقاضی باید حداقل 50 امتیاز کسب کند، مدرک زبان آیلتس 4 ارائه دهد، business plan در رابطه با کسب و کاری که می خواهد راه اندازی کند ارائه دهد، به سفر اکتشافی برود و در مصاحبه پذیرفته شود.

14- آیا فرد ملزم به زندگی در استان است؟
اقامت فرد از نوع اقامت دائم خواهد بود و منع قانونی برای ترک استان وجود ندارد. اما به دلیل تعهد به سرمایه گذاری در استان و مدیریت روزانه ی آن به صورت 100 درصدی، در صورت ترک استان ودیعه ی پرداخت شده توسط استان ضبط خواهد شد.

مزایای سرمایه گذاری در پرنس ادوارد

  • دریافت اقامت دائم به صورت مستقیم
  •  بازگشت یک چهارم ودیعه قبل از انجام سرمایه گذاری، در صورت سکونت در استان
  •  مبلغ پایین سرمایه گذاری
  •  قابل بازگشت بودن ودیعه در صورت انجام سرمایه گذاری
  •  سفر اکتشافی جهت آشنایی با استان، قبل از پرداخت ودیعه
  •  مدت زمان کوتاه رسیدن به اقامت دائم در مقایسه با دیگر برنامه های کارآفرینی و سرمایه گذاری کانادا
  •  سیستم امتیاز بندی ساده، به شکلی که اکتر متقاضیان حداقل امتیاز را کسب می نمایند

روش اقدام

مرحله ی اول : مشاوره با مشاوران شرکت ادیسه و عقد قرارداد
مرحله ی دوم : در این مرحله با توجه به سوابق مدیریتی متقاضی یک بیزنس پلن طراحی می شود و در حین طراحی بیزینس پلن شرکت ادیسه برای اخذ ویزای توریستی برای متقاضی اقدام می کند. و این زمان فرد متقاضی وقت مناسبی برای کسب نمره ی4 در آیلتس را دارد.
مرحله ی سوم : به محض اینکه متقاضی آیلتس مورد نظر را کسب پروفایل آنلاین مشتری شامل ایده بیزنسی (بیزنس پلن خلاصه) ، سوابق کاری و تحصیلی و نمرات آیلتس متقاضی در سایت دپارتمان مهاجرت پرنس ادوارد ثبت می گردد . متقاضیانی که امتیازشان حدود ۱۳۵ یا بالاتر باشد از لیست انتظار انتخاب می شوند.
مرحله ی چهارم : متقاضی که از لیست انتظار انتخاب شد ، ۳ ماه فرصت دارد تا کلیه مدارک لازم شامل بیزنس پلن کامل و ارزیابی دارایی ها را به دپارتمان مهاجرت پرنس ادوارد ارائه کند که مدارک لازم توسط شرکت ادیسه از متقاضی گرفته می شود و ارزیابی دارایی نیز توسط ادیسه انجام می شود و به دپارتمان مهاجرت پرنس ادوارد ارسال می شود. این دپارتمان نیز بعد از حدود چند ماه مدارک را بررسی کرده و در صورت تایید، متقاضی به مصاحبه در ایالت پرنس ادوارد کانادا دعوت می شود.
مرحله ی پنجم : مصاحبه با متقاضی در پرنس ادوارد به زبان انگلیسی انجام می شود که شرکت ادیسه موکلین را قبل از مصاحبه برای آن آماده می کند.در این مصاحبه متقاضی باید از طرح بیزینسی خود دفاع کند و ایده ها و نظرات خود را برای بیزینس خود مطرح کند. قبل از زمان مصاحبه ، بهتر است متقاضی حداقل به مدت ۵ روز کاری سفر اکتشافی خود را در ایالت پرنس ادوارد انجام دهد.
مرحله ی ششم : در صورت موفقیت در مصاحبه ، متقاضی باید بیزنس پلن کامل خود را ارائه کرده و سپس مبلغ ۲۰۰ هزار دلار ودیعه را به حساب ایالت پرنس ادوارد واریز نماید. پس از پرداخت این مبلغ متقاضی نامه ای از ایالت پرنس ادوارد مبنی بر انتخاب شدن دریافت مینماید. سپس مدارک مورد نیاز متقاضی به دپارتمان مهاجرت فدرال کانادا ارسال می شود و معمولا پس از چند ماه ویزای اقامت دائم متقاضی، همسر و همه فرزندان زیر ۲۲ سال صادر می شود.

کارآفرینی در ونکوور ایالت بریتیش کلمبیا در غرب کانادا واقع است. مرکز این ایالت ویکتوریاست و بزرگترین شهر آن ونکوور است. مهاجرپذیری این ایالت نقش حائزاهمیتی در پیشرفت این ...
جدول امتیازبندی بریتیش‌کلمبیا... سابقه ی کار سابقه مدت فعالیت امتیاز سابقه ی مالکیت و مدیریت یک بیزینس کمتر از 12 ماه 0 12 تا 24 ماه 4 25 تا 36 ماه 6 ...
هزینه زندگی در نواسکوشیا اقتصاد نواسکوشیا دارای تنوع زیادی است و هالیفکس (Halifax) به عنوان مرکز استان نواسکوشیا  صنایع متنوعی دارد  و قلب اقتصاد بخش آتلانتیک کانادا محسوب می ...
برنامه منتخب استانی نیوبرانزویک... درباره نیوبرانزویک استان نیوبرانزویک در شرق کانادا است. مردم به دو زبان انگلیسی و فرانسوی در آن صحبت می‌کنند و اکثریت مردم (نزدیک به هشتاد درصد)به زب...
جدول امتیازبندی منیتوبا سن سن امتیاز کمتر از 21 0 21 تا 24 5 25 تا 29 10 30 تا 44 15 45 تا 49 5 50 تا 54 5 بیشتر از 54 سال 0...
برنامه کارآفرینی بریتیش کلمبیا... ایالت بریتیش کلمبیا در غرب کانادا واقع است. مرکز این ایالت ویکتوریاست و بزرگترین شهر آن ونکوور است. مهاجرپذیری این ایالت نقش حائزاهمیتی در پیشرفت ای...
کارآفرینی در کانادا کارآفرینی در کانادا برنامه های کارآفرینی کانادا استانی است و هر استان در وب سایت مهاجرتی خود برنامه مستقلی از سایر استان ها تعریف کرده است ، جهت شروع...
شرایط گرفتن مجوز دندانپزشکی در نیوبرانزویک کانادا... 1- ارایه فرم تکمیل شده و محضری شده. 2- کپی از مدرک دانشگاه دندانپزشکی ( فارغ التحصیلان جدید می توانند قسمت 14 فرم را تکمیل کنند و یک کپی از مدرک را...