برنامه منتخب استانی نوا اسکوشیا

نوااسکوشیا استانی واقع در ساحل جنوب‌شرقی کانادا

لطفا این مطلب را به اشتراک بگذارید:

درباره‌ی نواسکوشیا

نواسکوشیا  در شرق کانادا با حدود یک ملیون نفر جمعیت قرار دارد و جزو یکی از ایالت‌های آتلانتیک به حساب می‌آید. مرکز نوااسکوشیا هالیفکس است، که پرجمعیت‌ترین شهر آن نیز می‌باشد.

بین استانهای سواحل شرقی، نواسکوشیا بالاترین سطح درامد را به خود اختصاص داده است. این استان در سال های اخیر پیشرفت های جدی داشته است و در حال حاضر می تواند یکی از استان های مناسب برای مهاجرت به کانادا به حساب آید. قیمت مسکن در نوااسکوشیا به نسبت ایالت‌های دیگر کانادا کمتر است و همین امر باعث کمتر بودن هزینه‌ها در این استان به نسبت استان‌های دیگر کانادا شده‌است.

این ایالت، ایالتی مهاجرپذیر است و سالانه مهاجران زیادی را از اقصی نقاط دنیا به سوی خود می‌آورد، همچنین دارای مراکز آموزشی معتبری در کشور کاناداست که این نیز از نکات مثبت برای مهاجران برشمرده می‌شود.

شما می‌توانید با روش کارآفرینی نوااسکوشیا اقامت دائم کانادا را دریافت کنید.

1. این روش به اخذ چه نوع ویزایی ختم می شود؟

ابتدا یک ویزای کار دو ساله به متقاضی داده می شود و در صورت سرمایه گذاری به اقامت دائم کانادا تبدیل می شود.

2. آیا این روش نیاز به سابقه ی مدیریتی دارد؟

بله. حداقل 3 سال سابقه ی مدیریتی لازم است.

3. آیا منبع دارایی ها مهم است؟

بله. باید مدارکی ارائه شود که قانونی بودن روش به دست آوردن دارایی ها را اثبات کند.

4. حداقل تحصیلات مورد نیاز این روش چقدر است؟

مدرک معادل شده با دیپلم کانادا

5. سرمایه گذاری در این استان چقدر باید باشد؟

حداقل 150 هزار دلارکانادا

6. ودیعه ی استان نواسکوشیا چقدر است؟

این روش نیازی به ودیعه ندارد.

7. مدرک زبان مورد نیاز این روش چیست؟

حداقل مدرک مورد نیاز R:4  W:5  L:5  S:5است.

8. آیا فرد ملزم به زندگی در نواسکوشیا است؟

بله. زیرا باید کسب و کار ایجاد شده را به صورت روزانه مدیریت کند.

9. آیا این روش سفر اکتشافی دارد؟

برای سرمایه گذاری در نواسکوشیا دو روش وجود دارد:

  • خرید یک کسب و کار موجود در نواسکوشیا
  • راه اندازی یک کسب و کار جدید در نواسکوشیا

در روش خرید کسب و کار موجود، سفر اکتشافی اجباری است اما در روش راه اندازی کسب و کار خیر.

10. آیا مدرک زبان برای همسر و فرزندان اجباری است؟

خیر. اما اگر همسر متقاضی مدرک زبان  R:3.5  W:4  L:4.5  S:4بگیرد امتیاز متقاضی افزایش می یابد.

11. آیا این روش مصاحبه دارد؟

بله.

مزایای روش سرمایه گذاری نواسکوشیا

  • کم هزینه ترین روش سرمایه گذاری است.
  • برای افراد جوان که فرزند آنها کوچک است روش مناسبی است زیرا تنها یک سال نیاز است در نواسکوشیا بمانند و فزرندان آنها بعد از یک سال می توانند به صورت رایگان در بهترین مدارس کانادا در شهرهای تورنتو،ونکوور و … درس بخوانند.
  • کسب اقامت دائم کانادا بعد از انجام سرمایه گذاری.
  • نیاز به ودیعه نیست.
  • سفر اکتشافی به صورت بهینه. به این مفهوم که اگر بخواهید کسب و کار جدیدی راه اندازی کنید لازم نیست به سفر اکتشافی بروید اما اگر بخواهید یک کسب و کار موجود  در استان را خریداری کنید باید به سفر اکتشافی بروید

مرحله اول

مشاوره حضوری و عقد قرارداد

مرحله دوم

اخذ ویزای توریستی کانادا توسط شرکت ادیسه و انجام سفراکتشافی به نوااسکوشیا

مرحله سوم

تکمیل فرم آنلاین EOI که علاقه شما را به کسب‌وکار در نوااسکوشیا نشان می‌دهد و قرار گرفتن در بانک داوطلبین

مرحله چهارم

انتخاب موکل از بانک داوطلبین در صورتیکه امتیاز لازم را داشته‌باشد. سیستم رقابتی مانند سیستم کنکور است. هر داوطلبی که امتیاز بیشتری داشته باشد، انتخاب می‌شود.

مرحله پنجم

دعوت به مصاحبه. مصاحبه به زبان انگلیسی در نوااسکوشیا برگزار می‌شود. شما در مصاحبه باید از بیزینس‌پلن خود که شرکت‌ادیسه برای شما طراحی می‌کند دفاع کنید. قبل از مصاحبه، شرکت ادیسه شما را برای مصاحبه آماده خواهدکرد.

مرحله ششم

اخذ ویزای کار دو ساله در صورت قبولی در مصاحبه

مرحله هفتم

انجام سرمایه‌گذاری در هالیفکس یا حومه آن

مرحله هشتم

دریافت اقامت دائم کانادا

0/5 ( 0 بازدید )