برنامه منتخب استانی مانیتوبا

مانيتوبا سرزمینی سرسبز، آفتابی، زیبا، آرام

لطفا این مطلب را به اشتراک بگذارید:

استان مانيتوبا سرزمینی است سرسبز، آفتابی، زیبا، آرام و با اقتصادی قوی (رشد سالانه 2/2%)، که در قلب کشور کانادا واقع شده است. این استان به دليل ويژگي‌هاي منحصر به فرد، مقصد ايده‌آلي براي مهاجران مي‌باشد. در سال‌هاي اخير شمار زيادي مهاجر جذب اين استان شده‌اند و مقامات استاني در تلاش هستند تا سالانه 10 هزار نفر مهاجر جديد جذب كنند. از برنامه‌هایی که برای جذب مهاجر در استان مانیتوبا انجام می‌شود می‌توان به کلاس‌های رایگان زبان انگلیسی و برنامه‌های آموزش کار اشاره کرد .
پایین بودن هزینه‌های زندگی در مانیتوبا و نرخ بیکاری پایین (4.8%)، این استان را به یکی از بهترین مکان‌ها برای زندگی تبدیل نموده است. شهر ويني‌پگ، به عنوان بزرگ‌ترين شهر استان مانيتوبا، داراي خدمات بيمه‌اي قابل ملاحظه‌اي مي‌باشد كه در كنار خدمات دولتي به ساكنين اين شهر سرويس مي‌دهد.
در استان مانيتوبا،‌ ميانگين درآمد سالانه براي مردان بالاي 40 هزار دلار و براي زنان بالاي 32 هزار دلار مي‌باشد. به عنوان مثال در سال 2009، ميانگين درآمد سالانه يك خانواده در اين استان، بالاي 66 هزار دلار بوده است. هزینه‌های مربوط به مسکن،انرژی،بیمه و تحصيل این استان در کانادا کمترین می‌باشد. از مراكز آموزش عالي اين استان مي‌توان به دانشگاه‌هاي مانيتوبا، ويني‌پگ و براندون و كالج دانشگاهي سنت بونيفيس (تدريس به زبان فرانسه) اشاره كرد.
اين استان از جنوب با ايالات‌ داكاتاي شمالي و مينيسودا كشور آمريكا هم مرز است. اين فاصله کم مانیتوبا با ایالات متحده امریکا (2 تا 3 ساعت) باعث رونق تجاری و اقتصادی روزافزون این استان گردیده است.
عمده وابستگی اقتصادی اين استان بر گردشگری، صنایع انرژی، کشاورزی، نفت، مواد معدنی و جنگل داری متکی است. در این میان صنعت کشاورزی  نقشی حیاتی برعهده دارد و حدود12% از مراتع کشاورزی کانادا در مانیتوبا مستقر است. زمين‌هاي حاصلخيز اين استان منجر به توليد محصولاتي مانند گندم، جو، آفتاب‌گردان و بسياري ديگر از غلات شده است. همچنين آب و هواي مساعد و شرايط خوب جهت نگهداري دام و طيور، از ديگر مزيت‌هاي اين استان است.
اخيرا مقامات استاني مانيتوبا با شركت در برنامه‌هاي منتخب استاني،‌ سعي در جذب مهاجر به صورت دائم دارند.

حدود نود درصد مردم مانیتوبا به زبان انگلیسی صحبت می کنند. عده ی کمی در حدود 0.2% از ساکنان آن تنها به زبان فرانسه صحبت می کنند و بقیه به هر دو زبان انگلیسی و فرانسه صحبت می کنند.

طبق آخرین به روز رسانی سایت رسمی استان منیتوبا کانادا، این استان از ماه می سال جاری میلادی (2018) شروع به پذیرش پرونده های کارآفرینی که به ویزای موقت کاری ختم می شود نموده است.
شرایط کلی که در راستای برنامه جدید این استان ارائه شده به شرح زیر می باشد:
1-  سابقه مدیریت
متقاضی باید سوابق مدیریتی قابل اثبات حداقل 3 سال در 5 سال گذشته ارئه نماید.
در این حالت فرد اگر صاحب کسب و کاری باشد که حداقل 33% سهام آن به نامش باشد امتیاز بالاتری خواهد داشت.
2-  میزان تمکن مالی
حداقل میزان تمکن مالی در این روش باید 500 هزار دلار کانادا باشد.
3-  مدرک زبان
متقاضی حتما باید مدرک زبان آیلتس حداقل CLB5  ارائه نماید.
بدیهی است که داشتن آیلتس با نمره بالاتر در هر مهارت امتیاز بیشتری را برای متقاضی در بر خواهد داشت.
4-   سرمایه گذاری
در صورتی که متقاضی مایل به راه اندازی کسب و کار در وینیپگ و یا دیگر شهرهای بزرگ استان منیتوبا باشد باید مبلغ حداقل 250 هزار دلار کانادا و اگر تمایل به راه اندازی کسب و کار در دیگر مناطق (کم جمعیت) این استان را داشته باشد باید مبلغ حداقل 150 هزار دلار کانادا را برای طرح توجیهی ارائه شده در نظر بگیرد.
5-   سن
برای دریافت بالاترین امتیاز سن متقاضی باید بین 36 تا 45 باشد.
7-   بازدید
برای بررسی شرایط سرمایه گذاری در استان،  سفر اکتشافی (یا همان بازدید از استان) در این روش نقش مهمی را ایفا میکند و در صورتی که متقاضی به مدت 5 روز یا 10 روز کاری در جهت بازدید در استان حضور به عمل آورد دارای امتیاز متفاوت و تاثیر گذار خواهد بود.
8- امتیاز افراد وابسته
در این بخش همسر متقاضی با داشتن آیلتس CLB 5  ، داشتن فامیل نزدیک در استان، تحصیل فرزند یا همسر و یا خود متقاضی در 6 ماه یا 1 سال گذشته در استان منیتوبا به پرونده امتیاز مضاعف خواهد داد.
در روش کارآفرینی استان منیتوبا پس از کسب امتیاز مناسب نسبت به رقبا پرونده متقاضی از جانب استان به مصاحبه دعوت خواهد شد و پس از قبولی در آن ویزای کار Work Permit دو ساله ارائه می شود و طی این مدت متقاضی فرصت راه اندازی کسب و کار و اثبات آن به دولت منیتوبا را خواهد داشت و پس از آن  می تواند برای اقامت دائم اقدام نماید.

1-    آیا این روش مصاحبه دارد؟
بله. این مصاحبه به صورت حضوری در مانیتوبا انجام می‌شود.
2-    آیا با این روش می توانم خانواده ام را نیز با خودم به کانادا ببرم؟
بله. این برنامه همسر و فرزندان زیر 22 سال شما را نیز پوشش می دهد.
3-    محدودیت سنی برای سرمایه گذری در مانیتوبا به چه صورت است؟
این روش محدودیت سنی ندارد، اما سن متقاضی همانطور که در جدول امتیازبندی این روش می بینید جزء فاکتورهای امتیازآور است.
4-    چه ویزایی در انتهای این روش به متقاضی داده می شود؟
ابتدا یک ویزای کار دو ساله به وی اعطا می شود که پس از سرمایه گذاری به ویزای اقامت دائم تبدیل می شود.
5-    آیا فرد ملزم به زندگی در مانیتوبا است؟
بله. زیرا باید کسب و کار راه اندازی شده اش را به صورت روزانه در ساسکاچوان مدیریت کند.
6-    مدرک زبان مورد نیاز این روش چیست؟
داشتن مدرک آیلتس با نمره ی حداقل 5 برای اقدام از این روش ضروری است.
7-    آیا گرفتن مدرک زبان برای اعضای خانواده هم ضروری است؟
خیر.
8-    ودیعه ی این روش چقدر است؟
این روش نیازی به ودیعه ندارد.
9-    آیا این روش نیازی به سابقه ی مدیریت دارد؟
بله باید حداقل 3 سال سابقه ی مدیریتی داشته باشید.
10-    آیا این روش سفر اکتشافی دارد؟
بله

  • هزینه ی این روش به نسبت روش های دیگر کمتر است
  • رقابت در این روش کم است و شانس متقاضی برای دریافت اقامت دائم بالاست
  • در این روش سرمایه گذاری نیاز به پرداخت ودیعه نیست
  • معمولا در صورتیکه متقاضی اصلی آیلتس بگیرد نیاز به گرفتن آیلتس توسط همسر وی نمی­باشد

مرحله ی اول : مشاوره با مشاوران شرکت ادیسه و عقد قرارداد

مرحله ی دوم : ارائه ی چک لیست کامل با جزئیات نحوه ی تهیه ی مراحل برای موکلین توسط شرکت

مرحله ی سوم : اخذ ویزای توریستی کانادا توسط شرکت برای انجام یک سفر اکتشافی برای بازدید ایالت .در این سفر یک راهنمای فارسی زبان از صبح با موکل خواهد بود و نقاط مختلف را به موکل نشان خواهد داد.رزرو هتل،اخذ ویزای توریستی،هماهنگی با یک راهنمای فارسی زبان  و ارائه ی تمامی امکانات و خدمات در این سفر به عهده ی شرکت ادیسه خواهد بود

مرحله ی چهارم : پس از سفر اکتشافی و گرفتن نمره ی آیلتس 5 ،ارسال مدارک توسط موکل به تیم پراسس شرکت ادیسه و بررسی کامل مدارک او ،شرکت پروفایل آنلاین او را در اداره ی مهاجرت منیتوبا ایجاد می کند و به صورت رسمی فایل تقاضا نامه ی شما را ارسال می کند.

مرحله ی پنجم : دعوت به مصاحبه ،این مصاحبه در ایالت مانیتوبا به زبان انگلیسی انجام می شود.

مرحله ی ششم : آماده کردن بیزینس پلن توسط ادیسه و ارسال آن

مرحله‌ی هفتم: انجام مصاحبه و قبولی در مصاحبه.

مرحله ی هشتم : صدور ویزای کار.در این مرحله بعد از دریافت ویزای کار، موکل در مانیتوبا کسب و کار خود را شروع می‌کند و پس از دو سال اقامت دائم کانادا را دریافت می‌کند.

0/5 ( 0 بازدید )