برنامه منتخب استانی بریتیش کلمبیا

شهر ونکوور ، یکی از شهر های مهم جهان در این استان قرار دارد.

لطفا این مطلب را به اشتراک بگذارید:

ایالت بریتیش کلمبیا در غرب کانادا واقع است. مرکز این ایالت ویکتوریاست و بزرگترین شهر آن ونکوور است. مهاجرپذیری این ایالت نقش حائزاهمیتی در پیشرفت این ایالت را دارد. این ایالت موقعیت استراتژیکی دارد، چند فرهنگی بودن این ایالت کمک زیادی به افراد مهاجر در این ایالت می‌کند. ونکوور که یکی از بزرگترین و پیشرفته‌ترین شهرهای کاناداست یکی از بهترین موقعیت های مکانی کانادا برای راه اندازی بیزینس است که فرصت های تجاری بسیار خوبی برای کارآفرینان در این ایالت فراهم می کند.

در صورتیکه شما در برنامه‌کارآفرینی بریتیش کلمبیا قبول شوید، یک ویزای کاری کانادا دریافت خواهند نمود و در صورتی که بیزینس در بریتیش کلمبیا به صورت مستمر، شرایط طرح کارآفرینی که به آن متعهد شده‌اید را برآورده کرده باشید، می‌توانید از طریق برنامه ی استانی بریتیش کلمبیا (BC PNP) برای اخذ ویزای اقامت دائم کانادا اقدام کنید. این روش راهی برای اخذ اقامت دائم کاناداست.

شرایط کارآفرینی بریتیش کلمبیا 

کارآفرینی برینیش کلمبیا با توجه به موارد زیر بررسی می‌شود:

  • تجربه‌کاری
  • میزان سرمایه خالص شخصی شما
  • انطباق‌پذیری؛ و
  • بیزینس پروپوزال که شامل شرح‌ سرمایه‌گذاری شما در بریتیش‌کلمبیا و ایجاد شغل درآن ایالت می باشد.

حداقل شرایط متقاضی

  • سابقه‌مدیریتی در بیزینس
  • زندگی در 100 کیلومتری از بیزنسی که راه‌اندازی می‌کنید
  • متقاضی باید حداقل 75 درصد از زمانی که با ویزای کار اقامت دارد ،تا قبل از گرفتن اقامت دائم در بریتیش کلمبیا اقامت داشته باشد.
  • موردقبول کانادا باشد
  • متقاضی درخواست نباید:
  • ممنوع‌الورود به کانادا باشد.
  • در گذشته به صورت خلاف قوانین کانادا، در کانادا  نبوده‌باشد و اکنون نیز به صورت قانونی وارد کانادا شده‌باشد.
  • قبلا پناهنده به کشور کانادا نشده‌باشد.
  • داشتن سرمایه خالص به مبلغ 600 هزار دلار کانادا در ایران( از جمله پول نقد، سرمایه در بانک، ، ملک که شامل سند قطعی باشد و …) . دارایی متقاضی باید اصطلاحا تمیز باشد یعنی از راههای قانونی بدست آمده باشد. این دارایی باید به نام فرد متقاضی یا همسر وی باشد.
  • داشتن حداقل یک مدرک تحصیلی فوق‌دیپلم یا سه سال از پنج سال گذشته، دارای سابقه ی کار به عنوان مالک یا مدیر یک بیزینس فعال با مالکیت 100 درصدی آن .
  • تجربه کاری متقاضی باید نشان دهد که فرد متقاضی می‌تواند از عهده سرمایه‌گذاری و ایجاد بیزینس در بریتیش‌کلمبیا برآید و همچنین متقاضی باید حداقل دارای شرایط زیر باشد:
  • بیش از سه سال سابقه ی کار به عنوان مالک-مدیر بیزینس خود، یا
  • بیش از چهار سال سابقه ی کار به عنوان مدیر ارشد،یا
  • ترکیبی از حداقل یک سال سابقه ی کار به عنوان مالک- مدیر یک بیزینس و حداقل دو سال سابقه ی کار به عنوان مدیر ارشد.

حداقل شرایط کسب و کار

متقاضی در حین ثبت‌نام باید یک توضیح‌کوتاه از بیزینس پیشنهادی خود ارائه دهد. در صورتیکه داوطلب بعد از ثبت نام، دعوت به مصاحبه شود، باید بیزینس پلن کاملی درباره بیزینس پیشنهادی خود  ارائه دهد. برنامه ی کارآفرینی بریتیش‌کلمبیا، ثبت نام های مربوط به ایجاد یک بیزینس جدید، خرید یکی از بیزینس‌های موجود، شریک شدن با یکی از بیزینس‌های موجود و یا یکی از کارآفرینان محلی یا خارجی برای ایجاد یک بیزینس جدید را در در الویت گزینش خود قرار می‌دهد.

حداقل شرایط سرمایه گذاری

  • برای داشتن حداقل شرایط در این زمینه فرد متقاضی باید حداقل به مبلغ 200 هزار دلار کانادا در بیزینس های پیشنهادی سرمایه‌گذاری کند. هم چنین اگر قصد ایجاد کسب و کار در شهرهای کوچک بریتیش کلمبیا را دارید می توانید با 100 هزار دلار کانادا کارآفرینی کنید.

حداقل شرایط کاری

متقاضی باید نشان دهد که در بیزینسی که می‌خواهد انجام دهد و پیشنهاد آن را داده‌، حداقل یک شغل تمام وقت جدید برای یک شهروند یا فردی که اقامت دائم کانادا را دارد ایجاد کند .

ذکر این نکته حائز‌اهمیت است که ثبت‌نام شما به عنوان کارآفرین در برنامه مهاجرت از طریق کارآفرینی بریتیش‌کلمبیا به معنای قبولی و اکسپت شدن شما در این برنامه نیست.

ثبت درخواست در مرحله ی گزینش

شما بعد از اینکه درخواست خود را ارائه می دهید وارد یک جمع متقاضی می شوید (مثلا تصور کنید وارد یک استخر گزینش می شوید)اگر متقاضی  به استخر انتخاب داوطلبین وارد شود، امتیاز نهایی او به همراه داوطلبین دیگر رتبه بندی خواهد شد، اداره ی مهاجرت بریتیش کلمبیا داوطلبی را که دارای بالاترین امتیاز است، دعوت به اپلای برنامه کارآفرینی خواهد کرد. دقیقا مانند سیستم کنکور ایران که هر داوطلبی که رتبه ی بالاتری دارد امکان قبولی بالاتری در کنکور دارد.اگر متقاضی انتخاب شود ، ایمیلی دریافت خواهند نمود. وی حداکثر 4 ماه از تاریخ دعوت، زمان برای ارائه ی یک درخواست کامل دارد. در این مرحله، متقاضی باید 3,500 دلار هزینه ی رسیدگی به درخواست را به استان را پرداخت نماید. او یا همسر و فرزندان وابسته اش نیز در این هزینه در نظر گرفته می شوند. در صورت درخواست، باید در یک مصاحبه ی حضوری در دفتر برتیش کلمبیا در شهر ونکور حضور داشته باشد. مصاحبه ها فقط به زبان انگلیسی یا فرانسوی انجام می شوند.

در صورت تایید یک پرونده،  اداره ی مهاجرت بریتیش کلمبیا تاییدیه ای صادر می نماید. این نامه به عنوان نامه ای برای صدور مجوز کار به کار گرفته میشود تا داوطلب بتواند برای یک مجوز کار دو ساله به سازمان IRCC درخواست دهد. سپس متقاضی می تواند همراه با خانواده اش به بریتیش کلمبیا نقل مکان نموده و یک طرح کسب و کار پیاده سازی نماید. متقاضی یک توافق نامه ی عملکردی امضا خواهد نمود و برای اجرای طرح تجاری خود در B.C حداکثر 20 ماه زمان خواهد داشت. متقاضیانی که دعوت به اپلای می شوند باید از یک تامین کننده ی که شرایط مورد نظر ایالت را دارد بخواهند  تا دارایی شخصی آنها و بودجه ی آنها را به عنوان بخشی از فرآیند انتخاب، تایید نماید.

تغییر ویزای کار به اقامت دائم کانادا

اگر متقاضی، 20 ماه، به تعهد خود پایبند بماند، اداره ی مهاجرت بریتیش کلمبیا او را برای اقامت دائم انتخاب می کند. او و خانواده ی وابسته به او می توانند از طریق برنامه ی کارآفرینی بریتیش‌کلمبیا به سازمان IRCC درخواست دهند. هنگامی که کارآفرین، شرایطی که به آن متعهد شده‌است را برآورده کند، می تواند گزارش نهایی خود را به بریتیش‌کلمبیا ارائه دهد تا برای وی یک گواهینامه ی انتخاب استانی صادر شود. کارآفرین باید  به بریتیش‌کلمبیا نشان دهد که:

  • مدیر فعال یک بیزنس در بریتیش کلمبیا بوده‌است (یعنی مسئول فعالیت های روزانه ی آن بیزنس می باشد)
  • در محدوده ی 100 کیلومتری از آن بیزنس، زندگی می‌کند.
  • حداقل 75 درصد از زمانی که با ویزای کار آنجا بوده‌است، در بریتیش کلمبیا حضور داشته
  • تعهد به هر یک از موارد بالا ضروریست.

چگونگی کسب امتیاز 

هر یک از بخش هایی که در بالا ذکر شد، دارای یک حداقل امتیاز می باشد. داوطلبین برای ورود به استخر انتخاب داوطلبین باید به حداقل امتیازات هر بخش دست یابند. حداکثر امتیاز موجود، 200 می باشد.

بخش های امتیازدهی امتیاز
سابقه ی کار 24
میزان سرمایه 12
میزان سرمایه‌گذاری شخصی 30
مشاغل 36
انطباق پذیری 18
مفهوم کسب و کار 80
مجموع  امتیازات 200

 

برای مقایسه برنامه های مختلف استانی کانادا اینجا را ببینید.

•    زندگی در یکی از بهترین و زیباترین شهرهای جهان، با بالاترین سطح زندگی در سراسر آمریکای شمالی و رتبه ی پنجم در جهان
•    عدم نیاز به ودیعه
•    عدم نیاز به آیلتس

  1. مشاوره حضوری و عقد قرارداد
  2. اخذ ویزای توریستی کانادا توسط شرکت ادیسه و انجام سفر اکتشافی به بریتیش‌کلمبیا
  3. تکمیل فرم آنلاین EOI که علاقه‌ی شما را به کسب و کار در بریتیش‌کلمبیا نشان دهد و قرار گرفتن موکل در بانک داوطلبین.انتخاب موکل از بانک داوطلبین(در صورتیکه امتیاز لازم را داشته باشد.سیستم رقابتی در بانک داوطلبین مانند سیستم کنکور است، هر داوطلبی که امتیاز بیشتری داشته باشد انتخاب می‌شود)
  4. دعوت به مصاحبه،دفاع از بیزینس پلن در مصاحبه.قبولی در مصاحبه (قبل از مصاحبه شرکت ادیسه شما را برای مصاحبه آماده خواهد‌کرد.مصاحبه به زبان انگلیسی در بریتیش‌کلمبیا انجام می‌شود)
  5. اخذ ویزای کار دو ساله، در صورت قبولی در مصاحبه
  6. انجام سرمایه گذاری در ونکوور یا حومه‌ی شهر ونکوور
  7. دریافت اقامت دائم کانادا
5/5 ( 1 بازدید )
برنامه کارآفرینی بریتیش کلمبیا... ایالت بریتیش کلمبیا در غرب کانادا واقع است. مرکز این ایالت ویکتوریاست و بزرگترین شهر آن ونکوور است. مهاجرپذیری این ایالت نقش حائزاهمیتی در پیشرفت ای...
هزینه زندگی در بریتیش کلمبیا... استان بریتیش کلمبیا کانادا جزو بزرگترین صادر کنندگان چوب و الوار در کاناداست. مزیت رقابتی این استان صادرات چوب، صنعت فیلم سازی و صنعت شیلات است. جنگلد...
جدول امتیازبندی بریتیش‌کلمبیا... سابقه ی کار سابقه مدت فعالیت امتیاز سابقه ی مالکیت و مدیریت یک بیزینس کمتر از 12 ماه 0 12 تا 24 ماه 4 25 تا 36 ماه 6 ...
جدول مقایسه برنامه‌های استانی... جدول مقایسه برنامه‌های استانی   جزیره پرنس ادوارد نیوبرانزویک کبک حداقل دارایی مورد نیاز در ایران ۶۰۰ هزار دلار کانادا ۶۰۰ هزار دلا...
روش های سرمایه گذاری کانادا روش های سرمایه گذاری کانادا کانادا 3.1 درصددرشد اقتصادی در سال 2017 داشته است. صادارت محصول 8. 7 درصد رشد داشته است و بازار کار کانادا 343000 شغل در ...
مهاجرت به کانادا از طریق کارآفرینی... مهاجرت به کانادا از طریق کارآفرینی استان مانيتوبا سرزمینی سرسبز، آفتابی، زیبا، آرام و با اقتصادی قوی (رشد سالانه 2/2%)، در قلب کشور کانادا واقع شده...
اقامت کانادا اقامت کانادا آیا پس از اخذ اقامت دائم ملزم به زندگی در کانادا هستم؟ کسی که موفق به اخذ  اقامت کانادا شده است، برای زندگی در کانادا اجباری ندارد بلکه...
دانشگاه های کانادا تحصیل در دانشگاه های کانادا لیسانس:دوره ی لیسانس در کانادا چهار ساله است. در کبک دوره کارشناسی از 3 تا 4 سال به طول می انجامد و دانشجو می تواند دوره ...