برنامه منتخب استانی انتاریو

تورنتو در ایالت انتاریو قرار دارد

لطفا این مطلب را به اشتراک بگذارید:

درباره ی انتاریو

انتاریو از لحاظ جغرافیایی در شرق کانادا قرار دارد. شهر تورنتو که یکی از بهترین شهرهای کشور کانادا است در این ایالت قرار دارد. پایتخت انتاریو شهر تورنتو است. انتاریو را می‌توان قوی‌ترین ایالت کانادا دانست. پایتخت کشور کانادا یعنی اتاوا در ایالت انتاریو قرار دارد.

انتاریو قطب‌اقتصادی کاناداست .درآمد ساکنان انتاریو در بین سایر ایالت‌های کانادا بالاترین درآمدها را دارند. درانتاریو کانادا انواع صنایع وجود دارد و بیزنس‌های فعال زیادی در این ایالت وجود دارد. همچنین آمار بیکاری در انتاریو به نسبت سایر ایالت‌های کانادا کمتر است.

از لحاظ جغرافیایی نزدیک به آمریکاست که این نکته برای بعضی از افراد جزو مزایای زندگی در انتاریو محسوب می‌شود.

شرایط متقاضی

کارآفرینی استان انتاریو
دریافت‌اقامت از طریق کار آفرینی در ایالت انتاریو برای افرادی مناسب است که در خارج از کانادا سابقه داشتن بیزینس و یا مدیریت در یک بیزینس را دارند و به آنها امکان دریافت اقامت دائم کانادا از طریق ایجاد بیزینس جدید و یا سرمایه گذاری در بیزینس موجود در کانادا را می دهد.

شرایط اولیه
حداقل شرایط لازم برای داوطلب برنامه‌کارآفرنی انتاریو شامل موارد زیر می‌باشد :

سابقه ی کاری

  1. حداقل 36 ماه سابقه کسب و کار در 60 ماه گذشته که 12 ماه آن به صورت فعال در زمینه اداره و مدیریت کسب و کار پیشنهادی باشد.
  2. سابقه کاری شما باید به عنوان صاحب کسب و کار و یا مدیر ارشد باشد.
  3. داوطلب فقط می تواند از یک نوع سابقه کاری استفاده کند. به این معنی که یا به عنوان صاحب شخصی بیزینس و یا به عنوان مدیر ارشد بیزینس باشد.

دارایی ثابت

  1. اگر کسب و کار مورد‌نظر شما در محدوده تورنتو بزرگ باشد ،شما باید حداقل  1 میلیون و 500 هزار دلار کانادا دارایی داشته باشید.
  2. اگر کسب و کار مورد‌نظر شما درخارج از محدوده تورنتو باشد، شما باید حداقل  800 هزار دلار کانادا دارایی داشته باشید.
  3. اگر کسب و کار مورد‌نظر شما در زمینه فن آوری اطلاعات و ارتباطات دیجیتالی باشد فارغ از محل احداث کسب و کار،شما باید حداقل  800 هزار دلار کانادا سرمایه داشته باشید.

میزان سرمایه گذاری فردی

  1. اگر بیزینس پیشنهادی شما در محدوده تورنتو بزرگ باشد،باید حداقل  1 میلیون  دلار کانادا برای ایجاد آن سرمایه گذاری کنید و حداقل سهم شما ازبیزینس 33.3% باشد.
  2. اگر بیزینس پیشنهادی شما  در خارج از محدوده تورنتو بزرگ باشد، باید حداقل  500 هزار  دلار کاناد برای ایجاد آن سرمایه گذاری کنید و حداقل سهم شما از آن بیزینس 33.3% باشد.
  3. اگر بیزینس پیشنهادی شما در زمینه فن آوری اطلاعات و ارتباطات دیجیتالی باشد فارغ از محل احداث کسب و کار، شما باید حداقل  500 هزار  دلار کاناد برای ایجاد آن سرمایه گذاری کنید و حداقل سهم شما از کسب و کار 33.3% باشد.

همچنین متقاضی باید حداقل برای  شهروندان یا افرادی که اقامت دائم کانادا را دارند، 2 موقعیت شغلی تمام وقت ایجاد کند.

سفر اکتشافی

  1. اگر قصد خرید بیزینس موجود در انتاریو را داشته‌باشید ، باید حداقل یک بار در 12 ماه گذشته سفر اکتشافی برای بازدید بیزینس مربوطه در انتاریو داشته باشید.
  2. داوطلب باید تمام شرایطی که در بالا ذکر شده‌است را داشته‌باشد تا بتواند برای این برنامه اقدام نماید.اگر شریک متقاضی نیز قصد مهاجرت و همراهی متقاضی را دارد، او نیز باید شرایط بالا را داشته باشد.

حداقل شرایط لازم برای شروع کسب و کار

علاوه بر شرایط ذکر شده در بالا کسب و کار پیشنهادی باید شرایط زیر را نیز داشته‌باشد :

  1. درآمد کسب و کار پیشنهادی باید از طریق فروش محصول و یا ارائه خدمات باشد.
  2. درآمد اصلی کسب و کار باید از طریق فعالیت اصلی آن کسب و کار باشد.
  3. کسب و کار پیشنهادی باید تمام قوانین کار در کانادا را رعایت نماید و اقدام به دریافت هر گونه پروانه کاری لازم نماید.
  4. کسب و کار پیشنهادی باید شرایط یک کسب و کار دائمی در انتاریو را داشته باشد.

شرایط سرمایه گذاری در کسب و کار موجود در استان انتاریو:

اگر متقاضی مهاجر به کانادا قصد سرمایه گذاری در کسب و کار موجود در انتاریو را داشته باشد، علاوه بر شرایط ذکر شده در بالا، باید شرایط زیر را نیز داشته‌باشد:

  1. کسب و کار موجود باید حداقل 60 ماه قبل از خریداری در انتاریو فعال باشد و در این دوره تحت مالکیت یک شخص و یا گروه مشخص بوده باشد.
  2. مالکیت کسب و کار باید به صورت کامل از مالک قبلی به متقاضی مهاجرت منتقل گردد.
  3. کسب و کار موجود نباید در مالکیت افرادی که در فرآیند مهاجرت از طریق برنامه کار آفرینی انتاریو هسنتد باشد.
  4. متقاضی باید علاوه بر نگهداری کارمندان فعلی کسب و کار ، حداقل 2 شغل تمام وقت نیز ایجاد کند.
  5. متقاضی باید از طریق طرح کسب و کار خود (Business Plan ) ثابت نماید که در آینده قصد گسترش کسب و کار فعلی را دارد.

شرایط انتخاب شدن برای دریافت اقامت دائم کانادا
متقاضی پس از احداث کسب و کار و در زمان اقدام برای دریافت اقامت دائم کانادا باید شرایط زیر را برآورده سازد:

  1. متقاضی باید حداقل سطح زبان CLB 4 کانادا را داشته باشد:
  • IELTS 4.5 or TEF 145-180 Listening
  • IELTS 4 or TEF 121-150 Reading
  • IELTS 5 or TEF 181-225 Writing
  • IELTS 5 or TEF 181-225 Speaking
  1. متقاضی باید حداقل 9 ماه از سال را در استان انتاریو سکونت داشته باشد.

نحوه امتیاز بندی
متقاضی می تواند در 3 گروه امتیاز کسب کند که در کل 170 امتیاز به صورت زیر می باشد:

  1. سابقه کاری
  2. سرمایه گذاری
  3. مهارت های فردی

ماکزیمم امتیاز دریافتی می­تواند 170 امتیاز باشد که در جدول زیر حداکثر امتیاز هر بخش آمده است:

بخش امتیاز
سابقه کاری 50
سرمایه ­گذاری 100
مهارت­های فردی 20
جمع امتیازها 170

بیزینس­های نامناسب در تورنتو

  • فروشگاه های زنجیره­ ای فعال
  • پمپ­ بنزین
  • بازیافت تایر
  • بازیافت ضایعات فلزها
  • مسافرخانه
  • کارواش مکانیزه
  • لباسشویی مکانیزه
  • و…

بیزینس­های نامناسب در خارج از تورنتو

  • بازیافت تایر
  • بازیافت ضایعات فلزها
  • کارواش مکانیزه
  • لباسشویی مکانیزه
  • و…

در این روش جدول امتیازبندی وجود دارد که کسانی که موفق به کسب امتیاز برتر می شوند در اولویت بررسی قرار میگیرند .

جدول امتیازبندی

سوالات متداول

1-    با اقدام از این روش به چه ویزایی دست پیدا می کنیم؟
در صورت راه اندازی کسب و کار به اقامت دائم دست خواهید یافت.
2-    آیا نیاز به سوابق کاری است؟
بله. متقاضی حداقل باید سابقه ی 3 سال کار در 5 سال گذشته را داشته باشد که یک سال آن باید در زمینه ی مدیریت کسب و کار فعال پیشنهادی باشد.
3-    آیا این روش سفر اکتشافی دارد؟
در صورتی که قصد خرید یک کسب و کار را داشته باشید، باید در طی یک سال گذشته حداقل یک بار برای سفر اکتشافی به انتاریو رفته باشید.
4-    کسب و کار راه اندازی شده باید چه شرایطی داشته باشد؟
•    درآمد  کسب و کار پیشنهادی باید از طریق فروش محصول و یا ارائه خدمات باشد.
•    درآمد اصلی کسب و کار باید از طریق فعالیت اصلی آن کسب و کار باشد.
•    کسب و کار پیشنهادی باید تمام قوانین کار در کانادا را رعایت نماید و اقدام به دریافت هر گونه پروانه کاری لازم نماید.
•    کسب و کار پیشنهادی باید شرایط یک کسب و کار دائمی در آنتاریو را داشته باشد.
5-    شرایط لازم برای گرفتن اقامت دائم انتاریو کانادا از چه قرار است؟
بعد از آن که متقاضی کسب و کار پیشنهادی را راه اندازی کرد، باید مدرک زبان معادل آیلتس به قرار L:5   S:5  R:4  W:5 را اراده بدهد. همچنین باید حداقل 9 ماه در سال را در انتاریو زندگی کند تا بتواند واجد شرایط اقامت دائم انتاریو شود.
6-    آیا برای اقدام از این روش ارائه ی مدرک زبان الزامی است؟
برای گرفتن اقامت دائم باید مدرک زبان با امتیازات حداقل 4 در READING و 5 در SPEAKING و LISTENING و WRITING ارائه بدهد.
7-    چه مدت برای راه اندازی کسب و کار فرصت دارم؟
2 سال

مزایای این روش

•    در صورت راه اندازی کسب و کار، به اقامت دائم کانادا دست خواهید یافت.
•    در صورتی که قصد خرید یک بیزنس را در انتاریو داشته باشید، استان برای شما ویزای لازم جهت سفر اکتشافی برای آگاهی از محیط کسب و کار استان را فراهم می کند.
•    امکان مسافرت اکتشافی بیش از یک بار و افزایش امتیاز در هر بار.
•    نیازی به پرداخت ودیعه ندارد.

روش اقدام

مرحله‌ی اول: اخذ ویزای توریستی کانادا توسط شرکت ادیسه به توجه به قرارداد موکل و انجام سفر‌اکتشافی

مرحله‌ی دوم: گروه مهاجرتی ادیسه پرونده موکل را سابمیت می‌کند و سپس موکل در بین انبوه گزینه های برنامه ی استانی انتاریو  قرار می‌گیرد. شما بعد از اینکه درخواست خود را ارائه می دهید وارد یک جمع متقاضی می شوید اگر متقاضی  به جمع داوطلبین وارد شود، امتیاز نهایی او به طور دوره ای، به همراه داوطلبین دیگر رتبه بندی خواهد شد ، اداره ی مهاجرت انتاریو داوطلبی را که دارای بالاترین رتبه است، دعوت به اپلای برنامه کارآفرینی خواهد کرد. دقیقا مانند سیستم کنکور ایران که هر داوطلبی که رتبه ی بالاتری دارد امکان قبولی بالاتری در کنکور دارد.اگر متقاضی انتخاب شود ، ایمیلی دریافت خواهند نمود.

مرحله‌ی سوم: 6 تا 10 ماه پس از سابمیت ،موکل برای مصاحبه انتخاب می‌شود.

مرحله‌ی چهارم: انجام مصاحبه با موکل(موکل در مصاحبه از طرح کسب و کار خود دفاع می‌کند).

مرحله‌ی پنجم: ارسال مدارک جهت دریافت ویزای کار دو ساله

مرحله‌ی ششم: پس از اینکه موکل ویزای کار را دریافت کرد،باید به دو سال تعهد سرمایه‌گذاری که داده بود عمل کند و کسب‌و‌کار خود را در تورنتو یا دیگر شهرهای انتاریو شروع کند.

مرحله‌ی هفتم: پس از دو سال سرمایه‌گذاری در انتاریو می‌توانید درخواست اقامت دائم کانادا را ارائه دهید.

5/5 ( 1 بازدید )
هزینه زندگی در تورنتو هزینه زندگی در تورنتو تورنتو مرکز استان انتاریو، پایتخت اقتصادی کاناداست و به عنوان یکی از مراکز اقتصادی بزرگ جهان شناخته می شود. بازار بورس تورنتو ی...
جدول امتیازبندی انتاریو سابقه کار شغل سابقه امتیاز مالک یک بیزینس‌فعال کمتر از 36 ماه فاقد شرایط 47-36 ماه 13 59-48 ماه 19 60 ماه 25 ...
جدول مقایسه برنامه‌های استانی... جدول مقایسه برنامه‌های استانی   جزیره پرنس ادوارد نیوبرانزویک کبک حداقل دارایی مورد نیاز در ایران ۶۰۰ هزار دلار کانادا ۶۰۰ هزار دلا...
مهاجرت به کانادا از طریق کارآفرینی... مهاجرت به کانادا از طریق کارآفرینی استان مانيتوبا سرزمینی سرسبز، آفتابی، زیبا، آرام و با اقتصادی قوی (رشد سالانه 2/2%)، در قلب کشور کانادا واقع شده...
روش های سرمایه گذاری کانادا روش های سرمایه گذاری کانادا کانادا 3.1 درصددرشد اقتصادی در سال 2017 داشته است. صادارت محصول 8. 7 درصد رشد داشته است و بازار کار کانادا 343000 شغل در ...
بهترین شهرهای کانادا برای تحصیل... معرفی بهترین شهرهای کانادا برای تحصیل کانادا یک مقصد عالی برای دانشجویان بین المللی است. همه‌ دانشجویان به دنبال یک شهر امن، زیبا، با محیطی دوستانه، ...
فرهنگ کانادا | آنچه قبل از مهاجرت به کانادا باید ب... کانادا کشور پهناوریست و انواع فرهنگ ها در سراسر این کشور دیده می شود ولی می توان به مواردی از فرهنگ کانادا اشاره کرد که در همه ی مناطق کانادا بر روابط...
بهترین شهرهای کانادا برای خرید خانه... خرید خانه در کانادا یکی از مهم ترین مسائلی است که مهاجران از بدو ورود به کانادا با آن روبرو هستند و قبل از ورود به کانادا باید متناسب با بودجه ی خود ب...