اقامت کانادا بعد از تحصیل

تبدیل ویزای تحصیلی به اقامت دائم کانادا

لطفا این مطلب را به اشتراک بگذارید:

اقامت کانادا بعد از تحصیل

بسیاری از برنامه های استانی و مهاجرتی کانادا دانشجویان بین‌المللی را تشویق می کند تا بعد از تحصیل در کانادا بمانند.  دولت کانادا شرایطی را فراهم می کند تا دانشجویان بین‌المللی پس از تحصیل تجربه کاری به دست آورند و در اقتصاد و فرهنگ کانادا نقش داشته باشند. محبوب ترین برنامه های برای دانشجویان بین‌المللی موارد زیر است:

  • اقامت کانادا بعد از تحصیل

    اقامت کانادا بعد از تحصیل

    تجربه کاری کانادایی Canadian experience class:

  • فارغ التحصیل شدن و دریافت یک مدرک تحصیلی حداقل دو ساله در کانادا
  • داشتن حداقل یکسال سابقه کار کانادا
  • مدرک زبان انگلیسی یا فرانسه در حد مورد نیاز شغل
  • تجربه کاری کبک quebec experience class:

در این برنامه نیاز است که شخص یکسال در کبک با ویزای کار معتبر و یا حداقل یکسال در کبک با ویزای تحصیلی، درس خوانده باشد و مدرک تحصیلی دریافت کرده باشد و سپس بتواند مدرک سطح b2 زبان فرانسه را در دو زمینه گفتاری و شنیداری نیز کسب کند. این برنامه در حال حاضر سریع ترین و کم دردسر ترین روش دریافت اقامت دائم کاناداست.

اقامت کانادا بعد از تحصیل

برنامه دانشجویان بین المللی انتاریو

دانشجویان بین الملی در استان انتاریو کانادا با داشتن شرایط زیر می توانند بعد از فارغ التحصیلی بدون داشتن پیشنهاد کار و تجربه کاری برای گرفتن اقامت دائم کانادا اقدام کنند.

  • قصد اقامت و کار در استان انتاریو را داشته باشند
  • فارغ التحصیل شدن از یک دانشگاه مورد قبول در انتاریو در مقطع کارشناسی ارشد
  • ارسال مدارکی که دو سال تحصیل در مقطع کارشناسی ارشد شما را تائید کند
  • مدارکی که ثابت کند شما از 12 تا 24 ماه قبل ساکن استان انتاریو بوده اید
  • آیلتس حداقل 6
  • نشان دادن تمکن مالی برای یک نفر حدود 12 هزار دلار و برای دونفر 15 هزار دلار
  • قصد ادامه تحصیل آکادمیک در انتاریو نداشته باشد

 

همچنین برای دانشجویان دکترا شرایط زیر در استان انتاریو کانادا وجود دارد:

  • فارق التحصیل شدن از مقطع دکترا در استان انتاریو
  • دو سال از مقطع Phd را حداقل باید در استان انتاریو باشید
  • قصد کار و زندگی در استان انتاریو را داشته باشید
  • در موقع فرستادن مدارک study permit و یا work pemit داشته باشید

برنامه استان بریتیش کلمبیا برای دانشجویان بین المللی

استان بریتیش کلمبیا برنامه ویژه ای برای دانشجویان بین المللی که در بریتیش کلمبیا در مقطع کارشناسی ارشد و دکترا تحصیل کرده اند دارند شما بلافاصله پس از تحصیل در مقطع مستر و دکترا در این رشته ها در بعضی از دانشگاه های این استان، می توانید اقامت دائم کانادا را داشته باشید.

  • کشاورزی
  • بیولوژی و بیومدیکال
  • کامپیوتر و علوم ارتباطی
  • مهندسی
  • مهندسی تکنولوژی
  • ریاضی و آمار
  • محافظت از منابع طبیعی
  • علوم فیزیک

شرایط گرفتن اقامت دائم بعد از تحصیل در بریتیش کلمبیا

  • باید ثابت کنید که قصد دارید در بریتیش کلمبیا بمانید
  • مدت زمانی که قبلا و یا در حال حاضر در بریتیش کلمبیا بوده اید را ارائه دهید
  • داشتن وابستگی با بریتیش کلمبیا از طریق کار تحصیل و یا خانواده
  • توضیح هر اقدامی که در جهت اقامت در بریتیش کلمبیا انجام شده است مثل جست و جوی کار یا جست و جوی محل زندگی

اقامت کانادا بعد از تحصیل

اقامت کانادا بعد از تحصیل

جدول امتیازبندی بریتیش‌کلمبیا... سابقه ی کار سابقه مدت فعالیت امتیاز سابقه ی مالکیت و مدیریت یک بیزینس کمتر از 12 ماه 0 12 تا 24 ماه 4 25 تا 36 ماه 6 ...
کارآفرینی در ونکور ایالت بریتیش کلمبیا در غرب کانادا واقع است. مرکز این ایالت ویکتوریاست و بزرگترین شهر آن ونکوور است. مهاجرپذیری این ایالت نقش حائزاهمیتی در پیشرفت این ...
هزینه زندگی در نواسکوشیا اقتصاد نواسکوشیا دارای تنوع زیادی است و هالیفکس (Halifax) به عنوان مرکز استان نواسکوشیا  صنایع متنوعی دارد  و قلب اقتصاد بخش آتلانتیک کانادا محسوب می ...
برنامه منتخب استانی نیوبرانزویک... درباره نیوبرانزویک استان نیوبرانزویک در شرق کانادا است. مردم به دو زبان انگلیسی و فرانسوی در آن صحبت می‌کنند و اکثریت مردم (نزدیک به هشتاد درصد)به زب...
جدول امتیازبندی منیتوبا سن سن امتیاز کمتر از 21 0 21 تا 24 5 25 تا 29 10 30 تا 44 15 45 تا 49 5 50 تا 54 5 بیشتر از 54 سال 0...
برنامه کارآفرینی بریتیش کلمبیا... ایالت بریتیش کلمبیا در غرب کانادا واقع است. مرکز این ایالت ویکتوریاست و بزرگترین شهر آن ونکوور است. مهاجرپذیری این ایالت نقش حائزاهمیتی در پیشرفت ای...
کارآفرینی در کانادا کارآفرینی در کانادا برنامه های کارآفرینی کانادا استانی است و هر استان در وب سایت مهاجرتی خود برنامه مستقلی از سایر استان ها تعریف کرده است ، جهت شروع...
شرایط گرفتن مجوز دندانپزشکی در نیوبرانزویک کانادا... 1- ارایه فرم تکمیل شده و محضری شده. 2- کپی از مدرک دانشگاه دندانپزشکی ( فارغ التحصیلان جدید می توانند قسمت 14 فرم را تکمیل کنند و یک کپی از مدرک را...