اقامت دائم کانادا از طریق برنامه استارتاپ

شرایط اخذ اقامت دائم کانادا از طریق برنامه استارت اپ کانادا

لطفا این مطلب را به اشتراک بگذارید:

اقامت دائم کانادا از طریق برنامه استارتاپ

کلیات برنامه استارتاپ (Start up)

اقامت کانادا از طریق برنامه استارتاپ

اقامت کانادا از طریق برنامه استارتاپ

در روش استارتاپ (Start Up) شما با داشتن یک برنامه و ایده­ ی خوب درصورتی‌که بتوانید یکی از سازمان‌هایی که اداره­ ی مهاجرت کانادا معرفی کرده است را متقاعد کنید که برای طرح شما سرمایه­ گذاری کنند ابتدا به شما و تمام اعضای خانواده­ ی شما ویزای استارتاپ تعلق می­ گیرد و سپس با استفاده از آن می‌توانید اقامت دائم کانادا (PR) دریافت کنید. ذکر این نکته حائز اهمیت است که در این روش شما مجاز به سرمایه­ گذاری شخصی نیستید و با برنامه‌های سرمایه‌گذاری کانادا کاملاً متفاوت است و حتماً باید یکی از سازمان‌هایی که از سوی اداره­ ی مهاجرت کانادا معرفی‌شده است از طرح شما حمایت کنند و از شما بخواهند در سرمایه ­گذاری مشارکت کنید و سپس این واحد تجاری در کانادا به‌صورت یک شرکت سهامی Incorporation ثبت شود.

  • در هر پرونده پنج متقاضی می­ تواند قرار بگیرد.
  • هرکدام از افراد دقیق توسط اداره مهاجرت کانادا بررسی می‌شوند.
  • هرکدام از این افراد باید حداقل ۱۰٪ از حق رأی شرکت را داشته باشند.
  • اگر یکی از متقاضیان در این برنامه توسط آفیسر رد شود، تمامی افراد دیگر نیز رد خواهند شد.
  • سهم متقاضیان مهاجرت از شرکت تأسیس‌شده درمجموع بیش از 50 درصد باشد (سهامی که حق رأی دارد).

شرایط اخذ ویزای استارتاپ کانادا

اول: اثبات کنید که ایده شما توسط یکی از سازمان‌های معرفی‌شده­ ی اداره‌ی مهاجرت کانادا حمایت می‌شود.

اگر سرمایه شما توسط designated Canadian venture capital fund تأمین شود، شما باید یکی از گروه‌های زیر را متقاعد کنید که حداقل به میزان 200 هزار دلار کانادا در طرح شما سرمایه‌گذاری کنند.

اسامی گروها:

  • BDC Venture Capital
  • Celtic House Venture Partners
  • Extreme Venture Partners LLP
  • Golden Venture Partners Fund, LP
  • Impression Ventures
  • Information Venture Partners Management Inc.
  • Innovation Platform Capital International LP
  • iNovia Capital Inc.
  • Lumira Capital
  • Nova Scotia Innovation Corporation (o/a Innovacorp)
  • OMERS Ventures Management Inc.
  • Pangaea Ventures Ltd.
  • PRIVEQ Capital Funds
  • Real Ventures
  • Relay Ventures
  • ScaleUp Venture Partners, Inc.
  • Top Renergy Inc.
  • Vanedge Capital Limited Partnership
  • Version One Ventures
  • Westcap Management Ltd.
  • Yaletown Venture Partners Inc.

اگر سرمایه شما توسط designated Canadian angel investor group تأمین شود، شما باید یکی از گروه‌های زیر را متقاعد کنید که به میزان حداقل 75 هزار دلار کانادا در طرح شما سرمایه‌گذاری کنند.

اقامت دائم کانادا از طریق برنامه استارتاپ

اسامی گروها:

  • Canadian International Angel Investors
  • Ekagrata Inc.
  • Golden Triangle Angel Network
  • Oak Mason Investments Inc.
  • Southeastern Ontario Angel Network
  • Southwestern Ontario Angel Group
  • TenX Angel Investors Inc.
  • VANTEC Angel Network Inc.
  • York Angel Investors Inc.

اگر در Canadian business incubator program پذیرفته شوید نیازی به تأمین هزینه اولیه نخواهید داشت و باید دریکی از برنامه­ های آموزشی آن‌ها قبول شوید که این برنامه­ ها شامل موارد زیر می‌شود:

  • Alacrity Foundation
  • Alberta Agriculture and Forestry
  • Biomedical Commercialization Canada Inc. (operating as Manitoba ttechnology Accelerator)
  • Calgary Technologies Inc.
  • Communitech
  • Creative Destruction Lab
  • Empowered Startups Ltd.
  • Extreme Innovations
  • Genesis Centre
  • Highline BETA Inc.
  • Innovacorp
  • Interactive Niagara Media Cluster o/a Innovate Niagara
  • Invest Ottawa
  • Knowledge Park o/a Planet Hatch
  • Launch Academy
  • LaunchPad PEI Inc.
  • NEXT Canada
  • Real Investment Fund III L.P. o/a FounderFuel
  • Ryerson Futures Inc.
  • Spark Commercialization and Innovation Centre
  • Spring Activator
  • The DMZ at Ryerson University
  • TSRV Canada Inc. (operating as Techstars Canada)
  • Waterloo Accelerator Centre
  • York Entrepreneurship Development Institute

اقامت دائم کانادا از طریق برنامه استارتاپ

دوم: مهارت در زبان انگلیسی و یا فرانسوی حداقل CLB5 در تمامی چهار مهارت زبان که با یکی از آزمون‌های معتبر زبان اثبات شود.

سوم: باید اثبات کنید سرمایه کافی برای تأمین هزینه‌های چندین ماه زندگی خود و خانواده‌تان دارید. این سرمایه ارتباطی با سرمایه‌گذاری کانادا ندارد.

تعداد اعضای خانواده سرمایه موردنیاز
1 نفر $11,824
2 نفر $14,720
3 نفر $18,097
4 نفر $21,971
5 نفر $24,920
6 نفر $28,105

چهارم: قصد اقامت در هر ایالتی جز کبک را داشته باشند. اگر مایل به زندگی در کبک هستید می‌توانید از برنامه سرمایه‌گذاری کبک برای اخذ اقامت دائم کانادا اقدام کنید.

اقامت دائم کانادا از طریق برنامه استارتاپ

روش اقدام برنامه استارتاپ کانادا:

  • تماس با مشاوران شرکت ادیسه
  • در نظر گرفتن یک طرح مناسب که ایده­ ی آن خاص و منحصربه‌فرد باشد و توسط یکی از سازمان‌هایی که معرفی شد حمایت شود.
  • تعیین شریک‌های طرح (چه متقاضی مهاجرت باشد و چه کسانی که در کانادا می‌خواهند شریک این طرح شوند).
  • نگارش یک برنامه تجاری (بیزینس پلن) جامع که جزئیات طرح را تشریح می‌کند که توسط شرکت ادیسه نگارش می‌شود.
  • ارائه­ ی بیزینس پلن به یکی از سازمان‌های مذکور که منجر به امضای توافق دوجانبه (Commitment Certificate) و دریافت تأییدیه از یکی از آن‌ها (Letter of Support) بشود.
  • پر کردن برگه‌های مهاجرتی و ارائه مدارک لازم به اداره مهاجرت به‌منظور دریافت اقامت دائم کانادا
  • پذیرش تقاضا توسط اداره مهاجرت پس از قبول کردن طرح موردنظر، انجام آزمایش‌ها پزشکی و بررسی پیشینه متقاضی

اقامت دائم کانادا از طریق برنامه استارتاپ

ویزای کار کانادا

متقاضیان این روش مهاجرت می‌توانند حتی پیش از آنکه اقامتشان صادر شود به کمک ویزای کار Work Permit وارد کانادا بشوند و طرح خود را آغاز کنند. برای گرفتن ویزای کار شرایط زیر الزامی است.

  • نزد اداره مهاجرت پرونده کارفرما تشکیل بدهند و هزینه آن را پرداخت کنند.
  • قصد ایشان زندگی در هرکجای کانادا به‌جز استان کبک باشد.
  • از طرف یکی از سازمان‌هایی که در بالا آمد نامه حمایتی Letter of Support دریافت کرده باشند و با آن سازمان قرارداد دوجانبه Commitment Certificate امضا کرده باشند.
  • به‌اندازه یک سال زندگی خود و خانواده خود در کانادا پول در حساب بانکی داشته باشند (حداقل دو برابر ارقام آمده در جدول پول موردنیاز).
  • اگر با ویزای کار متقاضی موافقت بشود به همسر وی نیز ویزای کار داده می‌شود و فرزندان وی نیز می‌توانند در کانادا حضور بیابند و تحصیل کنند. البته مثل هر تقاضای ویزایی ممکن است همه کارها مثبت پیش نرود. متقاضی با این ویزای کار فقط حق دارد روی پروژه خودکار کند ولی همسر وی می‌تواند برای هر کارفرمایی کار کند (گرچه که معمولاً برای همسر محدودیت جغرافیایی در نظر گرفته خواهد شد).

4.6/5 ( 5 بازدید )
چرا سرمایه گذاری در کانادا را انتخاب کنیم؟... کانادا، نه تنها بیش ترین نیروی کار متخصص در جهان را دارد؛ بلکه بیش ترین برنامه های مهاجرتی از طریق سرمایه گذاری کانادا را برای اخذ اقامت کانادا ارائه ...
دریافت کارت اعتباری کانادا کارت اعتباری کانادا امتیاز اعتبار شخصی شما توسط دو اداره گزارش می شود: Equifax TransUnion عددهای اعتبار که بین ۳۰۰ تا ۹۰۰و بالاتر از آن ...
خوداشتغالی کبک خوداشتغالی کبک تا اطلاع بعدی به علت تکمیل ظرفیت، برنامه خوداشتغالی کانادا در کبک بسته است . شرایط متقاضی : 1. دارا بودن حداقل دارایی به ...
کارآفرینی کبک کارآفرینی کبک تا اطلاع بعدی به علت تکمیل ظرفیت این برنامه بسته است . این برنامه های مهاجرتی کانادا، از تاریخ اول آپریل سال 2015 تا 31 مارچ سال 2...
مهاجرت از طریق سرمایه گذاری کبک... برنامه ی مهاجرت از طریق سرمایه گذاری کبک برنامه مهاجرت از طریق سرمایه گذاری کبک از 10 سپتامبر 2018 ( 19شهریور ماه 1397) باز می شود و داوطلبان می تو...
برنامه های تجاری و سرمایه گذاری فدرال... سرمایه گذاری فدرال این روش در حال حاضر بسته می باشد . دولت کانادا در تاریخ 15 دسامبر سال 2014 از برنامه جدید سرمایه گذاری فدرال (Immigrant Investor ...
بهترین شهرهای کانادا برای مهاجرت... بهترین شهرهای کانادا برای مهاجرت بهترین شهرهای کانادا برای مهاجرت ایرانیان از میان شهرهای کانادا سه شهر برای زندگی ایرانیان مناسب تر است. چرا که تعد...
دانشگاه های ساسکاچوان بهترین دانشگاه های ساسکاچوان کانادا university of Saskatchewan university of regina luther college at the university of regina first nat...