ویزای کار آلمان ( job seeker )

در این روش پس از پیدا کردن کار بلوکارت دریافت می‌کنید

لطفا این مطلب را به اشتراک بگذارید:

درباره‌ی ویزای کار آلمان (Job Seeker Visa )

اخذ اقامت دائم آلمان از طریق ویزای کار آلمان

اخذ ویزای کار آلمان روشی است که فرصتی شش ماهه را به شما  میدهد  که برای جستجوی کار در آلمان، وارد این کشور شوید. در این شش ماه اقامت که در آلمان دارید، میتوانید در تمام شهرهای آلمان به جستجوی کار مشغول شوید؛ اما در این شش ماه حق هیچ فعالیت کاری نخواهید داشت و شما فقط بایدبه جستجوی کار بپردازید. بعد از پیدا کردن کار و عقد قرارداد، اداره مهاجرت آن شهر اقدام به صدور اقامت کاری موقت (Blue Card) شما می‌کند. انجام این مرحله در هر شهری متفاوت است؛ معمولاً به این صورت است که بعد از گرفتن وقت، همراه با مدارک کلی مانند پاسپورت و عکس، قرارداد، بیمه و برگه محل سکونت به اداره مهاجرت مراجعه می‌کنید.

نخست در صورت داشتن تمام شرایط ، یک Blue Card که اعتبار چهارساله دارد برای متقاضی صادر میشود. بعد از 3 سال از تاریخ صدور Blue Card، اگر متقاضی مشغول به کار در آلمان شود،درخواست اقامت دائم می‌کند.

سن افراد در آلمان رو به میانسالی می‌رود و آلمان با کمبود نیروی متخصص جوان روبه رو است و  این کشور به نیروهای متخصصی در رشته های مانند مهندسی  برق، مهندسی  کامپیوتر، مهندسی  الکترونیک، مهندسی  صنایع، مهندسی  مکانیک، مهندسی  الکتروتکنیک، مهندسی  شیمی، فیزیک، آی تی، پزشکی، دارو سازان و پرستاران و دندانپزشکان  و… میباشد. این افراد از شانس بیشتری در دریافت ویزای کار در آلمان برخوردار هستند.

با ویزای جستجوی کار( job seeker ) آلمان شما اجازه دارید به مدت شش ماه اقامت در کشور آلمان اقامت داشته باشید و به دنبال شغل بگردید. اگر در پایان شش ماه جایی برای کار پیدا کنید، به شما ویزای کاری آلمان یا همان اجازه کار در آلمان داده می شود و به شما اجازه ی کار و زندگی در داده خواهد شد. ذکر این نکته حائز‌اهمیت است  که داشتن ویزای شغلی در آلمان به شما این اجازه را نمی دهد که در بدو ورود شروع به کار کنید، بلکه شما می توانید از کشور دیدن کنید و در طول اقامت خود به دنبال یک شغل بگردید.

شرایط متقاضی ویزای کار آلمان

برای ویزای جستجوی کار( job seeker ) آلمان ، حداقل باید موارد زیر را داشته‌باشید:

  1. شرایط ویزای جستجوی کار( job seeker ) آلمان را داشته باشید
  2. تمام مدارک مورد نیاز را گردآوری کنید
  3. فرم درخواست ویزای جستجوی کار( job seeker ) آلمان را تکمیل کنید و قرار برای مصاحبه ویزا را رزرو کنید

شرایط لازم برای دریافت ویزای کار در آلمان:

  • یک فوق لیسانس از یک دانشگاه آلمانی یا معادل آن از کشوری دیگر به جز آلمان را داشته باشید
  • حداقل ۵ سال تجربه کاری مرتبط با رشته‌تحصیلی خود را داشته باشید
  • ارائه مدارکی که نشان دهد شما هزینه ی لازم برای زندگی کردن در آلمان را دارید
  • مدارک مورد نیاز برای درخواست که در زیر آمده است
  • بیمه مسافرتی یا پزشکی برای اقامت کاری در آلمان دارید تا وقتیکه مجوز کار در آلمان خود را دریافت کنید

مدارک مورد نیاز برای درخواستق

مرحله‌ بعدی برای دریافت ویزای جستجوی کار گردآوری مجموعه ای از مدارک است که با درخواست شما ارسال می شود.  پس مطمئن شوید که تمام آنها را دارید . این اسناد برای ویزای جستجوی کار( job seeker ) آلمان عبارتند از:

  • پاسپورت معتبر (باید در ۱۰ سال گذشته صادر شده‌باشد و حداقل ۱۲ ماه اعتبار داشته باشد)
  • یک کپی از صفحه پاسپورت شما برای درخواست ویزای جستجوی کار آلمان
  • عکس پاسپورت
  • نوشته‌ای که در آن انگیزه‌سفر شما ذکر شده‌باشد و همچین در آن برنامه‌ی خود را برای پیدا کردن شغل مورد نظرتان ارائه دهید و همچین باید یک برنامه ی جایگزین در صورتیکه نتوانید شغل مورد نظر خود را پیدا کنید ارائه کنید و در آن توضیح دهید چگونه می خواهید برای استخدام، برنامه‌های شغلی خود را تغییر دهید در صورتیکه شما نتوانید یک شغل پیدا کنید
  • مدرک دیپلم و مدارک دانشگاهی اعم از لیسانس و فوق لیسانس (و یا هر مدرک دیگری از شرایط تحصیلی دانشگاهی آلمانی یا غیر آلمانی) و همچنین هر مدرکی که مربوط به سابقه‌کاری شما در گذشته می شود
  • رزومه تحصیلی (CV) برای درخواست ویزای جستجوی کار آلمان
  • مدارک محل زندگی(اقامت) شما در آلمان ( جائیکه شما در مدتی که برای دیدن آلمان آمده‌اید در آنجا خواهید ماند)
  • مدارک مربوط به تمکن مالی شما مانند اطلاعات حساب بانکی شما که ثابت می کند شما می توانید هزینه اقامت خود را در آلمان تأمین کنید
  • اثبات مسائل شخصی در کشور شما، مانند گواهی تولد، گواهی ازدواج و .. (ترجمه به زبان انگلیسی)
  • داشتن بیمه درمانی شما  برای ویزای جستجوی کار( job seeker ) آلمان

برای ویزای جستجوی کار آلمان، باید دو  مجموعه از این مدارک را تهیه کنید و آنها را به مرکز درخواست خود ارسال کنید. توجه کنید که داشتن تمام این مدارک ضمانت نمی کند که ویزا به شما داده می شود.

فرم درخواست ویزای کار آلمان و گرفتن وقت سفارت :

بعد از جمع کردن مدارک گفته‌شده، مرحله آخر این است که فرم درخواست را از سفارت آلمان برای ویزای جستجوی کار آلمان درخواست کنید. بعد از ارسال فرم، یک وقت برای مصاحبه با شما رزرو می شود. فرم درخواست و مصاحبه مشخص می‌کند که آیا درخواست شما قبول شده‌است یا خیر.

مزایای ویزای کار آلمان

  • نیاز به مدرک زبان ندارد
  • آلمان یکی از بهترین کشورهای دنیاست
  • آمار بیکاری پایین در کشور آلمان
  • امکان دریافت اقامت دائم پس از دریافت ویزای کار
  • تبدیل ویزای کار به اقامت دایم
  • دریافت Blue Card و استفاده از مزایای آن

جدول امتیازبندی بریتیش‌کلمبیا... سابقه ی کار سابقه مدت فعالیت امتیاز سابقه ی مالکیت و مدیریت یک بیزینس کمتر از 12 ماه 0 12 تا 24 ماه 4 25 تا 36 ماه 6 ...
هزینه زندگی در نواسکوشیا اقتصاد نواسکوشیا دارای تنوع زیادی است و هالیفکس (Halifax) به عنوان مرکز استان نواسکوشیا  صنایع متنوعی دارد  و قلب اقتصاد بخش آتلانتیک کانادا محسوب می ...
برنامه منتخب استانی نیوبرانزویک... درباره نیوبرانزویک استان نیوبرانزویک در شرق کانادا است. مردم به دو زبان انگلیسی و فرانسوی در آن صحبت می‌کنند و اکثریت مردم (نزدیک به هشتاد درصد)به زب...
جدول امتیازبندی منیتوبا سن سن امتیاز کمتر از 21 0 21 تا 24 5 25 تا 29 10 30 تا 44 15 45 تا 49 5 50 تا 54 5 بیشتر از 54 سال 0...
برنامه کارآفرینی بریتیش کلمبیا... ایالت بریتیش کلمبیا در غرب کانادا واقع است. مرکز این ایالت ویکتوریاست و بزرگترین شهر آن ونکوور است. مهاجرپذیری این ایالت نقش حائزاهمیتی در پیشرفت ای...
کارآفرینی در کانادا کارآفرینی در کانادا برنامه های کارآفرینی کانادا استانی است و هر استان در وب سایت مهاجرتی خود برنامه مستقلی از سایر استان ها تعریف کرده است ، جهت شروع...
برنامه منتخب استانی بریتیش کلمبیا... ایالت بریتیش کلمبیا در غرب کانادا واقع است. مرکز این ایالت ویکتوریاست و بزرگترین شهر آن ونکوور است. مهاجرپذیری این ایالت نقش حائزاهمیتی در پیشرفت این ...
شرایط گرفتن مجوز دندانپزشکی در نیوبرانزویک کانادا... 1- ارایه فرم تکمیل شده و محضری شده. 2- کپی از مدرک دانشگاه دندانپزشکی ( فارغ التحصیلان جدید می توانند قسمت 14 فرم را تکمیل کنند و یک کپی از مدرک را...