ویزای کار آلمان ( job seeker )

در این روش پس از پیدا کردن کار بلوکارت دریافت می‌کنید

لطفا این مطلب را به اشتراک بگذارید:

درباره‌ی ویزای کار آلمان (Job Seeker Visa )

اخذ اقامت دائم آلمان از طریق ویزای کار آلمان

اخذ ویزای کار آلمان روشی است که فرصتی شش ماهه را به شما  میدهد  که برای جستجوی کار در آلمان، وارد این کشور شوید. در این شش ماه اقامت که در آلمان دارید، میتوانید در تمام شهرهای آلمان به جستجوی کار مشغول شوید؛ اما در این شش ماه حق هیچ فعالیت کاری نخواهید داشت و شما فقط بایدبه جستجوی کار بپردازید. بعد از پیدا کردن کار و عقد قرارداد، اداره مهاجرت آن شهر اقدام به صدور اقامت کاری موقت (Blue Card) شما می‌کند. انجام این مرحله در هر شهری متفاوت است؛ معمولاً به این صورت است که بعد از گرفتن وقت، همراه با مدارک کلی مانند پاسپورت و عکس، قرارداد، بیمه و برگه محل سکونت به اداره مهاجرت مراجعه می‌کنید.

نخست در صورت داشتن تمام شرایط ، یک Blue Card که اعتبار چهارساله دارد برای متقاضی صادر میشود. بعد از 3 سال از تاریخ صدور Blue Card، اگر متقاضی مشغول به کار در آلمان شود،درخواست اقامت دائم می‌کند.

سن افراد در آلمان رو به میانسالی می‌رود و آلمان با کمبود نیروی متخصص جوان روبه رو است و  این کشور به نیروهای متخصصی در رشته های مانند مهندسی  برق، مهندسی  کامپیوتر، مهندسی  الکترونیک، مهندسی  صنایع، مهندسی  مکانیک، مهندسی  الکتروتکنیک، مهندسی  شیمی، فیزیک، آی تی، پزشکی، دارو سازان و پرستاران و دندانپزشکان  و… میباشد. این افراد از شانس بیشتری در دریافت ویزای کار در آلمان برخوردار هستند.

با ویزای جستجوی کار( job seeker ) آلمان شما اجازه دارید به مدت شش ماه اقامت در کشور آلمان اقامت داشته باشید و به دنبال شغل بگردید. اگر در پایان شش ماه جایی برای کار پیدا کنید، به شما ویزای کاری آلمان یا همان اجازه کار در آلمان داده می شود و به شما اجازه ی کار و زندگی در داده خواهد شد. ذکر این نکته حائز‌اهمیت است  که داشتن ویزای شغلی در آلمان به شما این اجازه را نمی دهد که در بدو ورود شروع به کار کنید، بلکه شما می توانید از کشور دیدن کنید و در طول اقامت خود به دنبال یک شغل بگردید.

شرایط متقاضی ویزای کار آلمان

برای ویزای جستجوی کار( job seeker ) آلمان ، حداقل باید موارد زیر را داشته‌باشید:

  1. شرایط ویزای جستجوی کار( job seeker ) آلمان را داشته باشید
  2. تمام مدارک مورد نیاز را گردآوری کنید
  3. فرم درخواست ویزای جستجوی کار( job seeker ) آلمان را تکمیل کنید و قرار برای مصاحبه ویزا را رزرو کنید

شرایط لازم برای دریافت ویزای کار در آلمان:

  • یک فوق لیسانس از یک دانشگاه آلمانی یا معادل آن از کشوری دیگر به جز آلمان را داشته باشید
  • حداقل ۵ سال تجربه کاری مرتبط با رشته‌تحصیلی خود را داشته باشید
  • ارائه مدارکی که نشان دهد شما هزینه ی لازم برای زندگی کردن در آلمان را دارید
  • مدارک مورد نیاز برای درخواست که در زیر آمده است
  • بیمه مسافرتی یا پزشکی برای اقامت کاری در آلمان دارید تا وقتیکه مجوز کار در آلمان خود را دریافت کنید

مدارک مورد نیاز برای درخواستق

مرحله‌ بعدی برای دریافت ویزای جستجوی کار گردآوری مجموعه ای از مدارک است که با درخواست شما ارسال می شود.  پس مطمئن شوید که تمام آنها را دارید . این اسناد برای ویزای جستجوی کار( job seeker ) آلمان عبارتند از:

  • پاسپورت معتبر (باید در ۱۰ سال گذشته صادر شده‌باشد و حداقل ۱۲ ماه اعتبار داشته باشد)
  • یک کپی از صفحه پاسپورت شما برای درخواست ویزای جستجوی کار آلمان
  • عکس پاسپورت
  • نوشته‌ای که در آن انگیزه‌سفر شما ذکر شده‌باشد و همچین در آن برنامه‌ی خود را برای پیدا کردن شغل مورد نظرتان ارائه دهید و همچین باید یک برنامه ی جایگزین در صورتیکه نتوانید شغل مورد نظر خود را پیدا کنید ارائه کنید و در آن توضیح دهید چگونه می خواهید برای استخدام، برنامه‌های شغلی خود را تغییر دهید در صورتیکه شما نتوانید یک شغل پیدا کنید
  • مدرک دیپلم و مدارک دانشگاهی اعم از لیسانس و فوق لیسانس (و یا هر مدرک دیگری از شرایط تحصیلی دانشگاهی آلمانی یا غیر آلمانی) و همچنین هر مدرکی که مربوط به سابقه‌کاری شما در گذشته می شود
  • رزومه تحصیلی (CV) برای درخواست ویزای جستجوی کار آلمان
  • مدارک محل زندگی(اقامت) شما در آلمان ( جائیکه شما در مدتی که برای دیدن آلمان آمده‌اید در آنجا خواهید ماند)
  • مدارک مربوط به تمکن مالی شما مانند اطلاعات حساب بانکی شما که ثابت می کند شما می توانید هزینه اقامت خود را در آلمان تأمین کنید
  • اثبات مسائل شخصی در کشور شما، مانند گواهی تولد، گواهی ازدواج و .. (ترجمه به زبان انگلیسی)
  • داشتن بیمه درمانی شما  برای ویزای جستجوی کار( job seeker ) آلمان

برای ویزای جستجوی کار آلمان، باید دو  مجموعه از این مدارک را تهیه کنید و آنها را به مرکز درخواست خود ارسال کنید. توجه کنید که داشتن تمام این مدارک ضمانت نمی کند که ویزا به شما داده می شود.

فرم درخواست ویزای کار آلمان و گرفتن وقت سفارت :

بعد از جمع کردن مدارک گفته‌شده، مرحله آخر این است که فرم درخواست را از سفارت آلمان برای ویزای جستجوی کار آلمان درخواست کنید. بعد از ارسال فرم، یک وقت برای مصاحبه با شما رزرو می شود. فرم درخواست و مصاحبه مشخص می‌کند که آیا درخواست شما قبول شده‌است یا خیر.

مزایای ویزای کار آلمان

  • نیاز به مدرک زبان ندارد
  • آلمان یکی از بهترین کشورهای دنیاست
  • آمار بیکاری پایین در کشور آلمان
  • امکان دریافت اقامت دائم پس از دریافت ویزای کار
  • تبدیل ویزای کار به اقامت دایم
  • دریافت Blue Card و استفاده از مزایای آن

3/5 ( 2 بازدید )
چرا سرمایه گذاری در کانادا را انتخاب کنیم؟... کانادا، نه تنها بیش ترین نیروی کار متخصص در جهان را دارد؛ بلکه بیش ترین برنامه های مهاجرتی از طریق سرمایه گذاری کانادا را برای اخذ اقامت کانادا ارائه ...
دریافت کارت اعتباری کانادا کارت اعتباری کانادا امتیاز اعتبار شخصی شما توسط دو اداره گزارش می شود: Equifax TransUnion عددهای اعتبار که بین ۳۰۰ تا ۹۰۰و بالاتر از آن ...
خوداشتغالی کبک خوداشتغالی کبک تا اطلاع بعدی به علت تکمیل ظرفیت، برنامه خوداشتغالی کانادا در کبک بسته است . شرایط متقاضی : 1. دارا بودن حداقل دارایی به ...
کارآفرینی کبک کارآفرینی کبک تا اطلاع بعدی به علت تکمیل ظرفیت این برنامه بسته است . این برنامه های مهاجرتی کانادا، از تاریخ اول آپریل سال 2015 تا 31 مارچ سال 2...
مهاجرت از طریق سرمایه گذاری کبک... برنامه ی مهاجرت از طریق سرمایه گذاری کبک برنامه مهاجرت از طریق سرمایه گذاری کبک از 10 سپتامبر 2018 ( 19شهریور ماه 1397) باز می شود و داوطلبان می تو...
برنامه های تجاری و سرمایه گذاری فدرال... سرمایه گذاری فدرال این روش در حال حاضر بسته می باشد . دولت کانادا در تاریخ 15 دسامبر سال 2014 از برنامه جدید سرمایه گذاری فدرال (Immigrant Investor ...
بهترین شهرهای کانادا برای مهاجرت... بهترین شهرهای کانادا برای مهاجرت بهترین شهرهای کانادا برای مهاجرت ایرانیان از میان شهرهای کانادا سه شهر برای زندگی ایرانیان مناسب تر است. چرا که تعد...
دانشگاه های ساسکاچوان بهترین دانشگاه های ساسکاچوان کانادا university of Saskatchewan university of regina luther college at the university of regina first nat...