مهاجرت به انگلستان از طریق کارآفرینی

دریافت ویزای کارآفرینی در سه ماه

لطفا این مطلب را به اشتراک بگذارید:

مهاجرت به انگلستان از طریق کارآفرینی
درباره‏ انگلستان

بریتانیا دولتی متشکل از کشورهایی با پیشینه تاریخی قوی از جمله انگلستان، ولز و اسکاتلند، و ایرلند شمالی است. بریتانیا به دلیل دموکراسی پارلمانی مدرن و انقلاب صنعتی آن، معروف است. امروزه، بریتانیا تبدیل به یک قدرت اقتصادی و نظامی با اثر سیاسی و فرهنگی قابل توجه در سطح جهان شده است.

پایتخت: لندن
جمعیت: 62.8 میلیون نفر
زبان رسمی: انگلیسی
دین غالب: مسیحیت
امید به زندگی: 78 سال در مردان و 82 سال در زنان
واحد پول: پوند استرلینگ
رئیس دولت: ملکه الیزابت دوم که در سال 1952 و پس از مرگ پدرش، جرج ششم تاجگذاری کرد و در سپتامبر 2015 تبدیل به طولانی‌ترین حکمران بریتانیا شد. ملکه الیزابت دوم رئیس دولت 16 کشور مستقل دیگر از جمله کانادا و استرالیا نیز است. البته، نقش وی بیشتر تشریفاتی است.

شرایط متقاضی مهاجرت به انگلستان از طریق کارآفرینی

در صورتی می‌توانید برای ویزای کارآفرینی درجه 1 بریتانیا اقدام کنید که:

  • 200.000 پوند سرمایه داشته باشید.
  • 200.000 پوند در حسابی مشترک با همسر خود داشته باشید

دیگر شرایط لازم برای درخواست این ویزا شامل موارد زیر هستند:

  • دارا بودن مدرک زبان انگلیسی آیلتس 4 در هر 4 مهارت
  • توانایی پشتیبانی مالی خود در مدت اقامت
  • حداقل 16 سال سن

نکته قابل توجه آنکه متقاضی می‌تواند با یک متقاضی دیگر یک “تیم کارآفرینی” تشکیل دهد و هر دو با هم مبلغ مورد نیاز برای سرمایه‌گذاری را تأمین نمایند. متقاضی و عضو دیگر تیم باید هر دو شرایط لازم که پیش از این ذکر شد را داشته باشند هم چنین نباید از مبلغ سرمایه گذاری برای تیم کارآفرینی دیگری استفاده کنند.

سوالات متداول

  1. دریافت ویزای کارآفرینی درجه 1 چقدر طول می‌کشد؟
    • 3 ماه.
  2. هزینه درخواست ویزا چقدر است؟
    • 277 پوند در صورت درخواست آنلاین یا از طریق پست، و 1.021 پوند در صورت درخواست حضوری در خارج از بریتانیا.
  3. مدت زمان اعتبار ویزای کارآفرینی درجه 1 بریتانیا چقدر است؟
    • حداکثر 3 سال و 4 ماه.
  4. پس از انقضای ویزا چه اتفاقی می‌افتد؟
    • متقاضی می‌تواند درخواست تمدید 2 ساله دهد.
  5. متقاضی چه زمانی می‌تواند درخواست ویزای دائم دهد؟
    • پس از 5 سال سکونت در بریتانیا.
  6. کدام یک از اعضای خانواده می‌توانند متقاضی را همراهی کنند؟
    • شریک زندگی و فرزندان زیر 18 سال.

مهاجرت به انگلستان از طریق کارآفرینی

مزایای مهاجرت به انگلستان از طریق کارآفرینی

  • امکان به اشتراک‌گذاری سرمایه لازم با متقاضی دیگر
  • سطح پایین مورد نیاز برای زبان
  • امکان تحصیل با این ویزا
  • امکان همراهی اعضای خانواده با متقاضی ویزا
  • عدم محدودیت سنی

اقدام برای مهاجرت به انگلستان از طریق کارآفرینی

مدارک لازم برای درخواست ویزای کارآفرینی درجه 1 انگلستان به شرح زیر هستند:

  • پاسپورت معتبر
  • اثبات در اختیار داشتن مبلغ لازم برای سرمایه‌گذاری( مدارک لازم وابسته به محل درخواست ویزا متفاوت هستند. این مبلغ باید در 90 روز متوالی قبل از درخواست در حساب بانکی متقاضی باشد)
  • طرح کسب‌وکار(بیزینس پلن)
  • اثبات توانایی پشتیبانی مالی در مدت اقامت معادل 3.310 پوند در صورت درخواست از خارج از بریتانیا، و 945 پوند در صورت درخواست از داخل بریتانیا
  • گواهی عدم سوءپیشینه از هر کشوری که متقاضی در طی 10 سال گذشته، حداقل 12 ماه در آن‌ها اقامت داشته است.

فرایند درخواست مهاجرت به انگلستان از طریق کارآفرینی به شرح زیر است:

  1. درخواست آنلاین برای ویزا
  2. ارائه اثر انگشت و عکس در یک مرکز درخواست ویزا به منظور دریافت اجازه اقامت بیومتریک
  3. دریافت اجازه اقامت بیومتریک 10 روز پس از ورود به بریتانیا
0/5 ( 0 بازدید )
ویزای کار آلمان ( job seeker ) درباره‌ی ویزای کار آلمان (Job Seeker Visa ) اخذ اقامت دائم آلمان از طریق ویزای کار آلمان اخذ ویزای کار آلمان روشی است که فرصتی شش ماهه را به ش...
نکاتی برای جست و جوی خانه در آلمان... بعد از جست و جوی کار در آلمان، پیداکردن محل اقامت در این کشور بسیار ضروریست برای بالا بردن شانس خود برای اجاره خانه در آلمان موارد زیر را رعایت کنید: ...
اقامت پرتغال اقامت پرتغالاقامت پرتغال درباره پرتغال کشور پرتغال در جنوب غربی اروپا قرار دارد. پایتخت کشور پرتغال ، لیسبون است و مردم کشور پرتغال ،به زبان پرتغالی...
نحوه جستجوی کار در آلمان جستجوی کار در آلمان اولین قدم برای یافتن کار در آلمان به ویژه برای دارندگان ویزای جست و جوی کار 6 ماهه این کشور این است که با توجه به علایق و تخصص خو...
اقامت موقت کانادا اقامت موقت کانادا اقامت موقت کانادا در حالت استثناء افرادی که می خواهند اقامت در کشور کانادا را اخذ کنند، باید شرایط لازم را طبق قوانین مهاجرت کان...
اقامت کانادا اقامت کانادا آیا پس از اخذ اقامت دائم ملزم به زندگی در کانادا هستم؟ کسی که موفق به اخذ  اقامت کانادا شده است، برای زندگی در کانادا اجباری ندارد بلکه...
زندگی در نواسکوشیا کانادا زندگی در نوااسکوشیا , زندگی در نوااسکوشیا, زندگی در نوااسکوشیا , زندگی در نوااسکوشیا استاندارد زندگی در نواسکوشیا نواسکوشیا واقع در ساحل جنوب شرقی ک...
هزینه تحصیل در کانادا هزینه تحصیل در کانادا هزینه دانشگاه در کانادا دانشگاه ها در کانادا نرخ های متفاوتی دارند و این نرخ بستگی به فاکتورهایی زیادی دارد. مقطع تحصیلی(کارشن...