اقامت پرتغال

اخذ اقامت دائم پرتغال در مدت زمان کوتاه

لطفا این مطلب را به اشتراک بگذارید:

اقامت پرتغال

اقامت پرتغال

درباره پرتغال

کشور پرتغال در جنوب غربی اروپا قرار دارد. پایتخت کشور پرتغال ، لیسبون است و مردم کشور پرتغال ،به زبان پرتغالی با یکدیگر صحبت می‌کنند.زبان‌پرتغالی از زبان های رومی تبار است.

جمعیت این کشور ۱۰٫۵ میلیون نفر است و واحد پولی آن یورو است.پرتغال از سال ۱۹۸۶ جزو اتحادیه اروپا و ناتو است و و پیشرفت های زیادی در زمینه حقوق بشر در سراسر دنیا داشته است.

حکومت آن جمهوری پارلمانی است. پرتغال جزو کشورهای توسعه یافته به شمار می آید. دین مردم کشور پرتغال مسیحیت از شاخه کاتولیک رومی است. کشور پرتغال دو منطقه کلان شهر عمده دارد که یکی کلان شهر لسیبون در جنوب و دیگری کلان شهر پورتو در شمال است.

آب و هوا در کشور پرتغال مدیترانه ایی است که باعث می شود، زمستان های پرتغال متعادل و تابستان های آن آب و هوای خوب (بدون گرمای بیش از حد) باشد.

ویزای D7 را برای افراد خارجی(افرادی که تابعیت پرتغالی نداردن) که مایل هستند در پرتغال زندگی کنند در نظر گرفته شده‌است. این  ویزا برای بازنشستگان مستمری بگیر و یا کسانی که تمایل دارند با درآمد خودشان زندگی کنند ، مناسب است.

برای درخواست  ویزای D7 چه چیزهایی لازم است؟ اقامت دائم پرتغال

حداقل شرایط

  • داوطلب باید در کشور خودش(کشوری که در حال حاضر در آن زندگی می‌کند) تقاضای ویزا دهد
  • داوطلب اخذ ویزا دی سون باید بتواند حداقل هزینه برایزندگی در پرتغال را تامین کند.
  • اگر فردی تقاضای ویزای کار دهد و با تقاضای او موافقت شود باید قرارداد کار‌خود در پرتغال را ارائه دهد.

چه افرادی می‌توانند تقاضای ویزای D7 بدهند؟

  • افراد بازنشسته که شهروند پرتغال نیستند و حقوق بازنشستگی دریافت می کنند.
  • افرادی که شهروند پرتغال نیستند و در بخش اموال قابل انتقال درآمد دارند.
  • افرادی که تابعیت پرتغال را ندارند و از طریق اجاره املاک خود درآمد دارند.
  • افرادی که که از پس اندازهای بانکی و سرمایه گذاری های مالی درآمد دارند.

مدت زمان اقامت پرتغال با ویزای D7 چقدر است؟

ویزاهای صادرشده برای برای چهار ماه معتبر هستند و ویزای D7 در سفارت پرتغال در کشور متقاضی صادر می‌شود.

به محض ورود به پرتغال، متقاضی باید از اداره‌ی مهاجرت پرتغال درخواست مجوز اقامت کند. مدت اعتبار این کارت اقامت یک سال است.

پس از پایان سال‌اول متقاضی می‌تواند این ویزا را برای دو دوره‌ی ۲ ‌ساله تمدید کرد. پس از ۵ سال اقامت قانونی در پرتغال، متقاضی می‌تواند درخواست اجازه‌ی اقامت ۵ ساله‌ی دوم خود را ارائه کرده و در پایان سال ششم نیز می‌تواند درخواست پاسپورت پرتغالی کند و تابعیت پرتغال را دریافت کنند.

باید اشاره کرد که این نوع اقامت برای متقاضی، همسر، و فرزندان زیر ۱۸ سال امکان‌پذیر است. فرزندان بالای ۱۸ سال می‌توانند از طریق سایر ویزاها، مثلاً ویزای تحصیلی، وارد کشور پرتغال شوند.

متقاضی اقامت دائم پرتغال چگونه اثبات تمکن مالی کند؟

  • حقوق بازنشستگی(با مدرک بازنشستگی که این ادعا را اثبات کند)
  • دریافت اجاره از املاک(به همراه مدارک لازم که فرد متقاضی ثابت کند که اجاره دریافت ‌کرده‌است)
  • سپرده بانکی در داخل و خارج از کشور
  • اثبات داشتن شرکتی در ایران که از آن راه کسب درآمد می‌کند(به همراه گواهی تاسیس و…)
  • حقوق و مزایای دریافتی(به همراه ‌مدارک‌اثبات کننده)

 

برای اثبات تمکن مالی خود شما باید مدارک و مستندات اصلی و معتبری را ارائه نمایید. این مستندات می تواند هر ترکیبی از مستندات زیر باشد:

  • گواهی بانکی یا صورتحساب بانکی برای مدت سه ماه گذشته که نام و مشخصات صاحب حساب در ان به خوبی مشخص باشد. ممکن است برخی از متقاضیان حساب مشترک داشته باشند که این موضوع باید با اعلام نام هر دو نفر در صورتحساب مشخص شود.
    علاوه بر این مورد چک مسافرتی ، کارت اعتباری بین المللی ریز درامد های سه ماهه اخیر ، گزارش سرمایه گذاری ها ، درامد حاصل از دارایی ها  و درامد از دارایی های علمی و معنوی نیز می تواند باشد.
  • گواهی بازنشستگی برای بازنشستگان و یا یک نامه اسناد رسمی برای اثبات موضوع بازنشستگی از مقامات مسئول و یا نامه مزایای بهره وری اجتماعی
  • اظهار نامه مالیاتی برای اشخاص حقیقی و یا حقوقی مربوط به سال مالی قبل و یا اثبات فعالیت اقتصادی و درامد کافی در طول سال مالی قبل
  • اگر قادر به ارائه هر یک از مدارک بالا برای اثبات تمکن مالی خود نیستید باید ضمانت نامه ای در پرتغال تکمیل نمایید. ضامن باید شهروندی پرتغالی و یا دائمی این کشور باشد  که بتواند مسکن و حمایت مالی شما را برای مدت حداقل یک سال را تعهد نماید و در صورت نیاز بازگشت شما را به کشورتان تضمین نماید. در این ضمانت باید نام ، شماره ملی و شناسایی و ادرس فرد ضامن  و خود شخص متقاضی کاملا روشن درج گردد.

 

خانواده‌ی داوطلب چگونه همراه او به کشور پرتغال بروند؟

ویزای افراد خانواده فرد بعد از اینکه داوطلب ثابت کرد توانایی تامین مسکن و زندگی در پرتغال و سایر نیازهای اساسی این افراد را دارد صادر می‌شود .

برای اخذ ویزای افراد خانواده و وابستگان باید موارد زیر فراهم شود:

  • مدرک در خصوص فراهم کردن خانه برای خانواده داوطلب در پرتغال
  • اثبات تمکن مالی برای تامین نیازهای مالی خانواده داوطلب
  • مدارک لازم برای اثبات رابطه خویشاوندی با داوطلب
  • مدارک سفر اعضای خانواده داوطلب

افراد بازنشته‌ای که می‌توانند ثابت کنند برای مدت ۱۲ ماه می‌توانند زندگی خود را در پرتغال تأمین کنند می‌توانند درخواست اقامت بازنشستگی در پرتغال دهند.

اگرچه هیچ اجبار قانونی مبنی بر این موضوع وجود ندارد، اما اکیداً توصیه می‌شود مقادیر مربوطه به حساب یک بانک پرتغالی واریز شود تا دسترسی به آنها به آسانی انجام شود.

بدین ترتیب، دلایل محکم‌تر و ضمانت بیشتری برای نشان دادن منابع کافی به منظور تأمین نیازهای متقاضی و خانواده‌اش وجود خواهد داشت.

برای درخواست این نوع اقامت، داوطلب باید ثابت کند که درآمد ماهیانه‌اش برابر با حداقل دستمزد در پرتغال، معادل 1200 یورو در ماه، است. اگر فرد بزرگسال دیگری، مثلاً همسر، همراه متقاضی باشد، ۵۰ درصد به مبلغ فوق اضافه می‌شود.

در صورت همراهی فرزندان زیر ۱۸ سال با متقاضی، ۳۰ درصد به مبلغ اصلی اضافه می‌شود.

یکی از مهم ترین شرایطی که اقامت شما را در پرتغال دارای مجوز خواهد کرد اثبات توانایی مالی و یا تمکن مالی می باشد.اما چه چیزی می تواند این توانایی مالی شما را اثبات نماید؟ در کشور های مختلف اثبات این موضوع متفاوت است و قوانین سفارت پرتغال در هر کشور کمی تغییرات دارد.

مثلا در برخی از کشور های باید هر متقاضی 50000 یورو در یکی از حساب ها خود داشته باشد و با ارائه پرینت و صورتحساب این موضوع را اثبات نماید و در برخی از سفارت ها درخواست حداقل 40 یورو در امد روزانه یک نفر به عنوان تمکن مالی در نظر گرفته می شود.

این میزان از دارایی  و یا درامد باید برای مدت حداقل شش ماه معتبر باشند چرا که این زمان مدت زمان اعتبار و اقامت شما خواهد بود.

اما ما به شما توصیه می‌کنیم حتما پول بیشتری در حساب خود قرار دهید.

دارنده ویزای D7 می‌تواند از امکانات زیر استفاده کند:

  • حق‌تحصیل در مدارس
  • کار کردن و اشتغال به عنوان قرارداد کارگر و کارفرما
  • کار کردن و اشتغال به عنوان متخصص
  • شرکت در دوره‌های آموزشی و تامین اجتماعی
  • دسترسی به حمایت قوانین و استفاده از مراجع قضایی برای احقاق‌حق

مدارک مورد‌نیاز:

  • تکمیل فرم درخواست ویزای شنگن بلندمدت پرتغال
  • دو قطعه عکس
  • گذرنامه‌ی معتبر و تصویر کلیه‌ی ویزاهای دریافت‌شده‌ی قبلی
  • اصل و ترجمه‌ی رسمی شناسنامه و کارت ملی
  • ترجمه‌ی رسمی حکم بازنشستگی
  • ترجمه‌ی رسمی حکم افزایش مستمری
  • ترجمه‌ی رسمی فیش مستمری
  • ترجمه‌ی رسمی سابقه‌ی بیمه
  • ترجمه‌ی رسمی مدارک مالیاتی
  • اظهارنامه‌ی شخصی مبنی بر مدت و محل اقامت
  • اظهارنامه‌ی شخصی مبنی بر اطلاع از ممنوعیت ورود به پرتغال بدون ویزا
  • گواهی عدم سوءپیشینه (حداکثر برای ۹۰ روز معتبر است)
  • وکالت‌نامه‌ی درخواست بررسی گواهی عدم سوءپیشینه توسط SEF
  • بیمه‌ی سلامت بین‌المللی
  • مدارک اقامت در پرتغال که در مرحله‌ی اول می‌تواند شامل رزرو هتل یا دعوت‌نامه از شخص یا اشخاص مقیم پرتغال باشد که محل اقامت متقاضی را تضمین کنند
  • مدارک نشان‌دهنده‌ی تمکن مالی (مثلاً تمکن و گردش مالی)؛

پرتغال از سرمایه گذاری افراد خارجی(یعنی افرادی که تابعیت کشور پرتغال را ندارند) حمایت می‌کند و افراد می توانند از طریق خرید ملک به روش‌های زیراقامت کشور پرتغال را به دست آورند.

  1. سرمایه گذاری ملکی به مبلغ پانصد هزار یورو
  2. خرید ملک با قدمت بیش از ۳۰ سال و یا خرید ملک در مناطق تازه ساخته شده شهر به قیمت سیصد‌وپنجاه هزار یورو

با استفاده از سرمایه گذاری به ارزش پانصد هزار یورو (یعنی خرید ملک در پرتغال) در پرتغال می‌توانید اقامت کشور پرتغال را برای خود و خانواده‌تان دریافت کنید. اگر خانه‌ای را در کشور پرتغال خریداری کنید می توانید ۶ ماهه اقامت کشور پرتغال را دریافت کنید.

این ویزا قابل تبدیل به ویزای موقت است که به مدت ۲ سال دریافت می کنید. ویزای اقامت موقت در کشور پرتغال برای بار دوم نیز قابل تمدید می باشد که به مدت ۲ سال مجددا تمدید می شود و این بار ۲ هفته قبل باید درخواست تمدید داده شود.

شخص می تواند بعد از مدت ۵ سال اقامت دائم کشور پرتغال را دریافت کند.بعد از گذشت ۶ سال متقاضی می تواند بدون نیاز به ویزا، اقامت دائم کشور پرتغال را دریافت کند و در کشور پرتغال سکونت داشته باشد.

 

موارد قابل ذکر برای خرید ملک در کشور پرتغال و مزایای آن عبارتند از :

  1. خرید ملک به مبلغ پانصد هزار یورو.
  2. برای دریافت اقامت کشور پرتغال پس از خرید ملک باید بدانید که تمام اعضای خانواده شما باید در پرتغال اقامت داشته باشند.
  3. با خرید ملک در کشور پرتغال پس از ۵ سال اقامت دائم کشور پرتغال را دریافت خواهید کرد.
  4. با خرید ملک در کشور پرتغال پس از ۶ سال شهورندی پرتغال را دریافت می‌کنید.
  5. با دریافت اقامت دائم کشور پرتغال و کسب تابعیت کشور پرتغال می توانید به کشور های عضو اتحادیه اروپا سفر کنید.
  6. با خرید ملک در کشور پرتغال به قیمت پانصد هزار یورو و یا بیشتر می توانید در کشورهای اروپا رفت‌وآمد کنید.
کارآفرینی در ونکوور ایالت بریتیش کلمبیا در غرب کانادا واقع است. مرکز این ایالت ویکتوریاست و بزرگترین شهر آن ونکوور است. مهاجرپذیری این ایالت نقش حائزاهمیتی در پیشرفت این ...
جدول امتیازبندی بریتیش‌کلمبیا... سابقه ی کار سابقه مدت فعالیت امتیاز سابقه ی مالکیت و مدیریت یک بیزینس کمتر از 12 ماه 0 12 تا 24 ماه 4 25 تا 36 ماه 6 ...
هزینه زندگی در نواسکوشیا اقتصاد نواسکوشیا دارای تنوع زیادی است و هالیفکس (Halifax) به عنوان مرکز استان نواسکوشیا  صنایع متنوعی دارد  و قلب اقتصاد بخش آتلانتیک کانادا محسوب می ...
برنامه منتخب استانی نیوبرانزویک... درباره نیوبرانزویک استان نیوبرانزویک در شرق کانادا است. مردم به دو زبان انگلیسی و فرانسوی در آن صحبت می‌کنند و اکثریت مردم (نزدیک به هشتاد درصد)به زب...
جدول امتیازبندی منیتوبا سن سن امتیاز کمتر از 21 0 21 تا 24 5 25 تا 29 10 30 تا 44 15 45 تا 49 5 50 تا 54 5 بیشتر از 54 سال 0...
برنامه کارآفرینی بریتیش کلمبیا... ایالت بریتیش کلمبیا در غرب کانادا واقع است. مرکز این ایالت ویکتوریاست و بزرگترین شهر آن ونکوور است. مهاجرپذیری این ایالت نقش حائزاهمیتی در پیشرفت ای...
کارآفرینی در کانادا کارآفرینی در کانادا برنامه های کارآفرینی کانادا استانی است و هر استان در وب سایت مهاجرتی خود برنامه مستقلی از سایر استان ها تعریف کرده است ، جهت شروع...
شرایط گرفتن مجوز دندانپزشکی در نیوبرانزویک کانادا... 1- ارایه فرم تکمیل شده و محضری شده. 2- کپی از مدرک دانشگاه دندانپزشکی ( فارغ التحصیلان جدید می توانند قسمت 14 فرم را تکمیل کنند و یک کپی از مدرک را...