کار دانشجویی در کانادا

کار دانشجویی در کانادا قوانین خاصی دارد...

لطفا این مطلب را به اشتراک بگذارید:

کار دانشجویی در کانادا

کار دانشجویی در کانادا در محیط دانشگاه (On Campus)

شما بدون اجازه­ ی کار (Work Permit) می­توانید در محیط همان دانشگاه که پذیرفته شده اید کار کنید در صورتی که شرایط زیر را داشته باشید:

  • اگر دانشجوی تمام وقت هستید و دارای ویزای معتبر تحصیلی هستید.
  • برای کار دانشجویی باید Social Insurance Number(SIN) داشته باشید.
  • برای کار دانشجویی باید یک اجازه ی تحصیل معتبر (Work Permit) داشته باشید.

کار دانشجویی در کانادا خارج از محیط دانشگاه (Off Campus)

شما بدون اجازه­ ی کار (Work Permit) می­توانید در خارج از محیط دانشگاه کار کنید در صورتی که شرایط زیر را داشته باشید:

  • دارای ویزای تحصیلی معتبر باشید.
  • میتوانید هفته ای ۲۰ ساعت درزمان هایی دانشجویی و نامحدود در زمان هایی که دانشگاه تعطیل است کار دانشجویی در کنید.
  • برای کار کردن باید Social Insurance Number داشته باشید.

کار دانشجویی در کانادا به عنوان کارآموز (Co-Op Student or Intern)

برای اینکه به عنوان کارآموز در کانادا کار کنید باید شرایط زیر را داشته باشید:

  • ویزای تحصیلی معتبر داشته باشید.
  • کارورزی باید جز برنامه تحصیلی شما باشد.
  • استخدام شما باید بخشی حیاتی از دوره در مؤسسات آموزشی معتبر در کانادا بوده و نامه تأییدیه از موسسه داشته باشید.
  • دوره کارورزی نباید بیشتر از ۵۰٪ دوره تحصیلی باشد.

کار همسر دانشجو در کانادا

تا زمانیکه متقاضی اصلی در حال تحصیل باشد و ویزای تحصیلی او معتبرباشد، همسر متقاضی اصلی با داشتن ویزای کاری میتواند به طور نامحدود در کشور کانادا کار کند. در این خصوص نیازی به دریافت ویزا یا اجازه یا اعلام جداگانه نیست. همسر متقاضی برای کار در کانادا باید SIN دریافت کند.

Social Insurance Number چیست؟

یک شماره ملی ۹ رقمی منحصر به فرد می باشد که برای هر فرد تازه وارد که اقامت دائم کانادا را دریافت نموده است و یا افرادی که با استادی پرمیت و یا Work permit وارد کانادا گردیده اند صادر می شود.

این شماره در واقع کد ملی در کاناداست که علاوه بر شناسایی افراد در کانادا، برای کلیه خدمات دولتی و معاملات کاربرد دارد. دانشجویان و همسران آنها که دارای اجازه کار (Work permit) هستند، پس از ورود به کانادا و انجام امور اولیه همچون اجاره منزل (مشخص شدن آدرس) می توانند با پاسپورت و استادی پرمیت و یا ورک پرمیت به نزدیکترین دفتر Service Canada مراجعه نمایند و برگه حاوی سین نامبر را دریافت نمایند.

دوره های غیر مجاز برای کار در کانادا

در دوره های زیر اجازه­ کار در حین تحصیل وجود ندارد:

  • دوره های پاره وقت
  • دوره دبیرستان
  • دوره های زبان
  • دوره های پیش نیاز

یک دانشجو در محوطه ی دانشگاه برای چه کسانی می توانید کار کنید؟

  • دانشگاه
  • یک عضو دانشکده
  • یک سازمان دانشجویی
  • خود دانشجو برای خودش در محوطه ی دانشگاه کار کند.
  • دانشجو برای خودش یک کسب و کار خصوصی راه بیاندازد.
  • یک پیمانکار خصوصی که خدمات تحصیلی را به دانشگاه ارائه می دهد.
جدول امتیازبندی بریتیش‌کلمبیا... سابقه ی کار سابقه مدت فعالیت امتیاز سابقه ی مالکیت و مدیریت یک بیزینس کمتر از 12 ماه 0 12 تا 24 ماه 4 25 تا 36 ماه 6 ...
هزینه زندگی در نواسکوشیا اقتصاد نواسکوشیا دارای تنوع زیادی است و هالیفکس (Halifax) به عنوان مرکز استان نواسکوشیا  صنایع متنوعی دارد  و قلب اقتصاد بخش آتلانتیک کانادا محسوب می ...
برنامه منتخب استانی نیوبرانزویک... درباره نیوبرانزویک استان نیوبرانزویک در شرق کانادا است. مردم به دو زبان انگلیسی و فرانسوی در آن صحبت می‌کنند و اکثریت مردم (نزدیک به هشتاد درصد)به زب...
جدول امتیازبندی منیتوبا سن سن امتیاز کمتر از 21 0 21 تا 24 5 25 تا 29 10 30 تا 44 15 45 تا 49 5 50 تا 54 5 بیشتر از 54 سال 0...
برنامه کارآفرینی بریتیش کلمبیا... ایالت بریتیش کلمبیا در غرب کانادا واقع است. مرکز این ایالت ویکتوریاست و بزرگترین شهر آن ونکوور است. مهاجرپذیری این ایالت نقش حائزاهمیتی در پیشرفت ای...
کارآفرینی در کانادا کارآفرینی در کانادا برنامه های کارآفرینی کانادا استانی است و هر استان در وب سایت مهاجرتی خود برنامه مستقلی از سایر استان ها تعریف کرده است ، جهت شروع...
برنامه منتخب استانی بریتیش کلمبیا... ایالت بریتیش کلمبیا در غرب کانادا واقع است. مرکز این ایالت ویکتوریاست و بزرگترین شهر آن ونکوور است. مهاجرپذیری این ایالت نقش حائزاهمیتی در پیشرفت این ...
شرایط گرفتن مجوز دندانپزشکی در نیوبرانزویک کانادا... 1- ارایه فرم تکمیل شده و محضری شده. 2- کپی از مدرک دانشگاه دندانپزشکی ( فارغ التحصیلان جدید می توانند قسمت 14 فرم را تکمیل کنند و یک کپی از مدرک را...