ویزای تحصیلی کانادا

مراحل و مدارک اخذ ویزای تحصیلی کانادا

لطفا این مطلب را به اشتراک بگذارید:

ویزای تحصیلی کانادا

ویزای تحصیلی در کانادا

شما باید حداقل 4 تا 6 ماه قبل از شروع برنامه ی تحصیلی برای ویزا درخواست دهید. شما ابتدا فرم های درخواست ویزا را پس از گرفتن پذیرش از مرکز آموزشی مورد نظر (دانشگاه یا مدرسه) به صورت آنلاین در سایت پر می کنید. هیچ مرکز درخواست ویزا در ایران وجود ندارد، بنابراین شما مجبور خواهید شد که برای مرحله ی بیومتریک (مانند اثر انگشت، عنبیه چشم، نحوه راه رفتن، تشخیص چهره و.) به کشورهای دیگر سفرکنید. ویزای تحصیلی کانادا به اندازه ی مدت دوره ی تحصیلی در کانادا به اضافه ی سه ماه معتبر است؛ مثلاً اگر مدت دوره ی تحصیلی شما 12 ماه باشد ویزای تحصیلی به مدت 15 ماه برای شما معتبر می باشد.

ویزای تحصیلی کانادا

مدارک موردنیاز برای اخذ ویزای تحصیلی کانادا

  1. نامه پذیرش از یکی از مراکز معتبر آموزشی (به جز همسر فرد دارای استادی پرمیت یا ورک پرمیت)
  2. نامه CAQ فقط برای متقاضیان استان کبک
  3. اجازه ی تحصیلی یا همان Study permit
  4. اسکن صفحات جدیدترین پاسپورت (فقط صفحه اول و صفحاتی که در آنها مهر خورده)
  5. اسکن صفحات پاسپورت های قبلی (فقط صفحه اول و صفحاتی که در آنها مهر یا ویزا خورده)
  6. اسکن شناسنامه ترجمه و تائید شده / اگر متأهل هستید اسکن شناسنامه همراهان را هم در همین فایل اضافه کنید.
  7. یک قطعه عکس ۳.۵ در ۴.۵
  8. نامه تمکن مالی
  9. اسناد نشان دهنده دارایی شما
  10. نامه های سابقه کاری و بیمه کاری
  11. فرم های درخواست ویزا
  12. پرداخت هزینه های ویزای تحصیلی کانادایزای تحصیلی کانادا

ویزای تحصیلی کانادا

ویزای تحصیلی کانادا

تفاوت ویزای تحصیلی و استادی پرمیت چیست؟

تفاوت ویزای تحصیلی (Temporary Residence Visa for Students) و استادی پرمیت (Study Permit) موضوع مهمی است که دانشجوهای عازم کانادا حتماً باید به آن واقف باشند.

دانشجوی مورد نظر ما در کانادا مشغول تحصیل است و تصمیم می گیرد برای تعطیلات به ایران سفر کند. این دانشجو استادی پرمیت ای دارد که تاریخ انقضای آن تا سال بعد است لذا با خیال راحت به ایران سفر می کند و بعد از اتمام مسافرت قصد برگشت به کانادا را دارد اما با کمال تعجب از مسافرت او در تهران ممانعت به عمل می آید و حتی اگر با نشان دادن استادی پرمیت خود از این مرحله عبور کند و تا درب ورودی کانادا هم پیش رود، از کانادا دیپورت می شود و ماه ها باید تلاش کند تا دیپورت خود را به سفارت کانادا توجیه کند تا دوباره بتواند وارد خاک کانادا شده و به تحصیل خود ادامه دهد.

شاید این دانشجو چندان تقصیری هم نداشته باشد زیرا به یاد دارد که برای ورود بار اول به کانادا، درخواست استادی پرمیت از سفارت کانادا را کرده بود و به کمک آن وارد خاک کانادا شده بود، پس چرا این بار با اینکه استادی پرمیت معتبر دارد، از ورود او ممانعت به عمل آمده است؟ دانشجویانی که به تازگی از کانادا پذیرش گرفته اند، درخواست ویزای خود را با عنوان Study Permit به سفارت کانادا تحویل می دهند.

ولی این عنوان غلط اندازی است برای این درخواست. وزارت مهاجرت کانادا، خود عنوان Study Permit/Temporary Visa را به لحاظ اداری برای این درخواست به کار می‌برد که صحیح است؛ یعنی دانشجویی که چنین درخواستی می دهد، در واقع تقاضای ویزای تحصیلی و استادی پرمیت را بصورت همزمان ارائه داده است.

Study Permit/Temporary Visaرا به لحاظ اداری برای این درخواستها بکار میبرد که صحیح است.

ویزای تحصیلی کانادا

ویزای تحصیلی دانشجو (Temporary Residence Visa)، در کشور مبدأ و از طریق سفارت کانادا بصورت یک برچسب در پاسپورت دانشجو قرار داده می شود. دانشجوی مزبور به کمک این ویزا می‌تواند وارد خاک کانادا شود اما هنوز حق تحصیل در کانادا را ندارد. برای دریافت حق تحصیل در کانادا، نیاز به مجوز تحصیل یا همان Study Permit است که هنگام ورود به کانادا صادر میشود.

Study Permit یک برگۀ کوچک (A5) است که در درب ورودی کانادا توسط آفیسر به پاسپورت دانشجو منگنه می شود. اتصال Study Permit به پاسپورت دانشجو ممکن است این سو  برداشت را ایجاد کند که این برگه به ورود و خروج به کانادا مرتبط است؛

اما درواقع این برگه هیچ نقشی در ورود و خروج به کانادا ایفا نمی کند و روی آن نیز به صراحت تصریح شده است که This document does not authorize re-entry یعنی فکر نکنید با داشتن استادی پرمیت، می توانید هروقت دلتان خواست از کانادا خارج و دوباره وارد شوید.

این برگه صرفاً مجوز تحصیل در کانادا است همان طور که یک کارگر در کانادا نیاز به مجوز کار یا همان Work Permit دارد. این برگه برای ثبت نام در دانشگاه، امضای قرارداد فاند، TA، RA، دریافت بیمه و … ضروری است اما هیچ مجوزی برای ورود به خاک کانادا ایجاد نمی کند.

لذا دانشجویان ایرانی که درخواست Study Permit کرده اند باید مدنظر قرار دهند که مسئلۀ ورود به کانادا که مهمترین دغدغۀ آنها است ربطی به استادی پرمیت ندارد و درواقع آنها منتظر دریافت ویزای تحصیلی یا Temporary Residence Visa یا بطور خلاصه TRV از سفارت کانادا هستند و بمحض دریافت ویزای تحصیلی بطور خودکار، مجاز به دریافت Study Permit نیز خواهند بود که هنگام ورود به کانادا آن را دریافت می کنند.

یک دانشجوی ایرانی مشغول به تحصیل در کانادا، هنگام مسافرت به ایران و خارج شدن از کانادا باید دو مدرک معتبر داشته باشد:

  • ویزای تحصیلی معتبر
  • استادی پرمیت معتبر

اگربه دنبال کسب اطلاعات در مورد هزینه های تحصیل در کانادا هستید مقاله هزینه تحصیل در کانادا را بخوانید.

جدول امتیازبندی بریتیش‌کلمبیا... سابقه ی کار سابقه مدت فعالیت امتیاز سابقه ی مالکیت و مدیریت یک بیزینس کمتر از 12 ماه 0 12 تا 24 ماه 4 25 تا 36 ماه 6 ...
کارآفرینی در ونکور ایالت بریتیش کلمبیا در غرب کانادا واقع است. مرکز این ایالت ویکتوریاست و بزرگترین شهر آن ونکوور است. مهاجرپذیری این ایالت نقش حائزاهمیتی در پیشرفت این ...
هزینه زندگی در نواسکوشیا اقتصاد نواسکوشیا دارای تنوع زیادی است و هالیفکس (Halifax) به عنوان مرکز استان نواسکوشیا  صنایع متنوعی دارد  و قلب اقتصاد بخش آتلانتیک کانادا محسوب می ...
برنامه منتخب استانی نیوبرانزویک... درباره نیوبرانزویک استان نیوبرانزویک در شرق کانادا است. مردم به دو زبان انگلیسی و فرانسوی در آن صحبت می‌کنند و اکثریت مردم (نزدیک به هشتاد درصد)به زب...
جدول امتیازبندی منیتوبا سن سن امتیاز کمتر از 21 0 21 تا 24 5 25 تا 29 10 30 تا 44 15 45 تا 49 5 50 تا 54 5 بیشتر از 54 سال 0...
برنامه کارآفرینی بریتیش کلمبیا... ایالت بریتیش کلمبیا در غرب کانادا واقع است. مرکز این ایالت ویکتوریاست و بزرگترین شهر آن ونکوور است. مهاجرپذیری این ایالت نقش حائزاهمیتی در پیشرفت ای...
کارآفرینی در کانادا کارآفرینی در کانادا برنامه های کارآفرینی کانادا استانی است و هر استان در وب سایت مهاجرتی خود برنامه مستقلی از سایر استان ها تعریف کرده است ، جهت شروع...
شرایط گرفتن مجوز دندانپزشکی در نیوبرانزویک کانادا... 1- ارایه فرم تکمیل شده و محضری شده. 2- کپی از مدرک دانشگاه دندانپزشکی ( فارغ التحصیلان جدید می توانند قسمت 14 فرم را تکمیل کنند و یک کپی از مدرک را...