ویزای همراه دانشجویی در کانادا

در کانادا شرایطی وجود دارد که همسر و فرزندان کوچکتر از سن شخصی که در کانادا تحصیل می کند می تواند برای کار و یا تحصیل فرد متقاضی را همراهی کند.

لطفا این مطلب را به اشتراک بگذارید:

ویزای همراه دانشجویی در کانادا

در کانادا شرایطی وجود دارد که همسر و فرزندان کوچکتر از سن شخصی که در کانادا تحصیل می کند می تواند برای کار و یا تحصیل فرد متقاضی را همراهی کند.

همسر یا شریک قانونی.

همسر یا شریک قانونی فرد می تواند برای مجوز کار آزاد یا open work permit  درخواست بدهد.  و شخص دارنده ی مجوز کار آزاد مجوز کار برای هر کارفرمایی را دارد و می تواند در تأمین مالی تحصیلی شخص کمک کند.

فرزندان کوچک:

فرزندان شخص تا قبل از سن قانونی اجازه ی تحصیل در کانادا را دارند. اگر پدر یا مادر دارای ویزای کار یا ویزای تحصیلی کانادا باشند معمولاً ویزای فرزند تا آخر مهلت پاسپورت او یا به مدت طول مدت ویزای تحصیل یا کار پدر یا مادر خواهد بود.

در صورتی که والدین ویزا تحصیل یا کار نداشته باشند معمولاً ویزای تحصیل در مدرسه یک ساله می باشد که سال به سال قابل تمدید است.

پدر و مادر:

پدر و مادر فردی که در کانادا محصل است می توانند با ویزای توریستی مالتیپل پنج ساله کانادا به کانادا بیایند و در کنار فرزند درحال تحصیل خود باشند.

ویزا

ویزای همراه دانشجویی

ی همراه دانشجویی در کانادا

رویه اقدام برای ویزای همراه کانادا:

  • یک راه ممکن برای دانشجو و افراد تحت تکفل او این است که بصورت همزمان تقاضای ویزای خود را ارائه نمایند و زمانی که اقدامات لازم را برای اخذ ویزا برای خود آغاز کرد برای افراد تحت تکفل نیز آغاز کند.

  • روش دیگر این است که دانشجو تا زمان دریافت ویزای تحصیلی منتظر بماند و در آن هنگام برای وابستگان همراهش درخواست ارائه نماید. اطلاعات مربوط به تمام اعضای خانواده که همراه دانشجو به کانادا خواهند آمد، باید در زمان ارائه درخواست پذیرش تحصیلی آماده شود. به منظور دریافت تأییدیه پذیرش، دانشجو و اعضای خانواده او باید اثبات نمایند که سرمایه ی کافی برای تأمین مخارج خود در کانادا را دارند. به علاوه، ممکن است از متقاضیان خواسته شود تا تحت معاینات پزشکی قرار گرفته و گواهی ترخیص کالا به پلیس ارائه دهند. بسته به کشور محل تابعیت متقاضی، یک ویزای اقامت موقت (TRV) نیز علاوه بر هر نوع مجوز تحصیلی یا شغلی مورد نیاز خواهد بود. TRV مخفف Temporary Resident Visa می باشد.
  • همسر یا شریک زندگی متقاضی که قصد کار کردن در کانادا دارد می تواند برای دریافت مجوز کار آزاد Open Work Permit قبل از ورود به کشور، یا به محض ورود به کانادا و یا بعد از ورود اقدام نماید. اغلب اوقات، فرزندان زیر سن قانونی که به کانادا می آیند سابقه ای به عنوان توریست خواهند داشت، حتی اگر در حال تحصیل در کانادا باشند. این بدان علت است که این فرزندان می توانند بدون نیاز به تأمین مجوز تحصیلی در مقاطع پیش دبستانی، ابتدایی یا متوسطه تحصیل نمایند
جدول امتیازبندی بریتیش‌کلمبیا... سابقه ی کار سابقه مدت فعالیت امتیاز سابقه ی مالکیت و مدیریت یک بیزینس کمتر از 12 ماه 0 12 تا 24 ماه 4 25 تا 36 ماه 6 ...
هزینه زندگی در نواسکوشیا اقتصاد نواسکوشیا دارای تنوع زیادی است و هالیفکس (Halifax) به عنوان مرکز استان نواسکوشیا  صنایع متنوعی دارد  و قلب اقتصاد بخش آتلانتیک کانادا محسوب می ...
برنامه منتخب استانی نیوبرانزویک... درباره نیوبرانزویک استان نیوبرانزویک در شرق کانادا است. مردم به دو زبان انگلیسی و فرانسوی در آن صحبت می‌کنند و اکثریت مردم (نزدیک به هشتاد درصد)به زب...
جدول امتیازبندی منیتوبا سن سن امتیاز کمتر از 21 0 21 تا 24 5 25 تا 29 10 30 تا 44 15 45 تا 49 5 50 تا 54 5 بیشتر از 54 سال 0...
برنامه کارآفرینی بریتیش کلمبیا... ایالت بریتیش کلمبیا در غرب کانادا واقع است. مرکز این ایالت ویکتوریاست و بزرگترین شهر آن ونکوور است. مهاجرپذیری این ایالت نقش حائزاهمیتی در پیشرفت ای...
کارآفرینی در کانادا کارآفرینی در کانادا برنامه های کارآفرینی کانادا استانی است و هر استان در وب سایت مهاجرتی خود برنامه مستقلی از سایر استان ها تعریف کرده است ، جهت شروع...
برنامه منتخب استانی بریتیش کلمبیا... ایالت بریتیش کلمبیا در غرب کانادا واقع است. مرکز این ایالت ویکتوریاست و بزرگترین شهر آن ونکوور است. مهاجرپذیری این ایالت نقش حائزاهمیتی در پیشرفت این ...
شرایط گرفتن مجوز دندانپزشکی در نیوبرانزویک کانادا... 1- ارایه فرم تکمیل شده و محضری شده. 2- کپی از مدرک دانشگاه دندانپزشکی ( فارغ التحصیلان جدید می توانند قسمت 14 فرم را تکمیل کنند و یک کپی از مدرک را...