ویزای توریستی کانادا

آشنایی با ویزای توریستی کانادا

لطفا این مطلب را به اشتراک بگذارید:

ویزای توریستی کانادا

یکی از اقداماتی که هر فردی با قصد مهاجرت به کانادا در برنامه خود دارد دریافت ویزای توریستی کانادا می باشد.

اما قبل از هر گونه اقدامی داشتن اطلاعات درست در مورد این ویزا حائز اهمیت است.

در ویزای دیدار کانادا فرد دارنده ویزا اجازه کار در کشور کانادا را ندارد و این ویزا اقامت کانادا محسوب نمی شود، با این ویزا میتوان در کانادا ملک خریداری نمود و با احراز شرایط مشخص می توان در بانک های خاص حساب باز کرد و در صورتی که تمایل به تحصیل وجود داشته باشد میتوان در دوره های کوتاه مدت (کمتر از ۶ ماه) ثبت نام نمود و مدرک مورد نظر را دریافت نمود.

اگر ویزای فرد مدت دارد و از نوع مالتی پل (چند بار ورود باشد) متقاضی میتواند طی مدت زمان ویزا (که معمولا تا تاریخ انقضای پاسپورت است) هر چند بار که مایل باشد به کانادا رفت و آمد کند و پس از هر بار ورود حضور وی در کانادا نباید بیش از ۶ ماه باشد البته که صدور هر نوع ویزا (چه مالتیپل و چه سینگل) بسته به تشخیص آفیسر بر اساس شرایط متقاضی متفاوت است و تضمینی برای دریافت ویزای ۵ ساله مالتیپل وجود ندارد.

قابل توجه افرادی تمایل به اقدام از طریق روش های سرمایه گذاری یا کار آفرینی کانادا را دارند و قصد خرید ملک یا بازکردن حساب بانکی را دارند، باید توجه داشته باشد که فقط در ایالت مورد نظر که از طریق آن اقدام کرده یا خواهند کرد این خرید را انجام دهند که بر روی پروسه مهاجرتی ایالتی متقاضی تاثیر منفی نداشته باشد.

در صورتی که فرزندان زیر ۱۸ سال بدون والدین سفر می کنند باید رضایت نامه کتبی والدین خود را به همراه سایر مدارک ارائه نمایند و باید مشخص شود وظیفه سرپرستی از وی در مدتی که در کانادا اقامت دارد با چه کسی است. هم چنین اگر فقط یکی از والدین همراه فرزند باشد، باید رضایت نامه والد دیگر را داشته باشد.

مطلع باشید که اگر با ویزای توریستی کانادا به این کشور رفت آمد داشته اید و طی پروسه مهاجرتی به اقامت کانادا دست یافتید زمان های حضور شما با ویزا در کانادا برای تمدید اقامت منظور نخواهد شد و برای تمدید اقامت پس از دریافت کارت PR باید از ۵ سال ۲ سال و برای دریافت پاسپورت نیاز به حضور ۳ سال از ۵ در کانادا دارد.

از دیگر موضوعات مهم برای دریافت ویزای کانادا این است که اخیرا به دلیل بررسی های بیشتر و سختگیرانه تر کانادا برای ارائه ویزا مدت زمان صدور آن از ۲٫۵-۳ ماه به ۴٫۵-۶ ماه افزایش یافته و این امر در برنامه افرادی که قصد اقدام از طریق برنامه های کارآفرینی که سفر اکتشافی در آن اجباری بوده را دارند تاثیرات منفی خواهد داشت. بدین منظور در جهت تسریع در امر مهاجرت به متقاضیان پیشنهاد می شود که برای اخذ ویزای تورسیتی کانادا اقدامات اولیه را داشته باشند تا در رسیدن به مرحله مصاحبه در زمان صرفه جویی شود.

 

 

  1. با ویزای توریستی کانادا حق‌کار و تحصیل داریم؟
    خیر. با این ویزا شما نمی‌توانید کار کنید و برای کار کردن به اجازه‌کار نیاز دارید  ولی امکان تحصیل در دوره هایی که کمتر از ۶ ماه باشد وجود دارد.
  2. ویزای توریستی کانادا شامل تمام اعضای خانواده‌ی او می­شود؟
    بله، تمام اعضای خانواده می توانند در یک پرونده برای دریافت ویزای توریستی کانادا قرار گیرند.
  3. آیا فرزندان متقاضی درخواست  ویزای توریستی کانادا ،اجازه ی تحصیل در مدارس کانادا را دارد؟
    خیر.  برای باید حتما ویزای تحصیلی داشته‌باشند.
  4. دلایل ریجکت شدن ویزای توریستی کانادا چه چیزهایی است؟
    یا مراحل دریافت ویزا را به درستی انجام نداده اید یا اینکه آفیسر قانع نشده که شما پس از بازدید کانادا به کشور خود باز خواهید گشت. همچنین ممکن است ویزای توریستی کانادا به دلیل عدم داشتن تمکن مالی مناسب، نداشتن ویزای معتبر به میزان کافی ریجکت شود.
  5. آیا پس از ریجکت شدن ویزای توریستی کانادا، می‌توانیم دوباره اقدام کنیم؟
    بله. در صورتی که در پرونده درخواست شما اشتباهی رخ داده باشد،باید آن را را رفع کنید و دوباره درخواست بدهید. در صورتی که ایرادی در پرونده نبوده و همه مسائل حقوقی در دریافت ویزا به درستی رعایت شده اند، باید تغییر مشخصی در پرونده ایجاد شده باشد که دوباره درخواست دادن شما منطقی باشد . در غیر اینصورت احتمالا نتیجه مشابه خواهید گرفت.
  6. هزینه ی اخذ ویزای توریستی مالتیپل کانادا شامل چه مواردی می شود؟
  • هزینه های مربوط به اداره ی مهاجرت و انگشت نگاری
  • هزینه سفر مربوط به انجام امور انگشت نگاری در دفتر VAC. این سفر میتواند به هر کدام از کشورهایی که دفتر انجام انگشت نگاری در آنها وجود دارد باشد. در کشورهای اطراف ایران مانند دبی ،ارمنستان و ترکیه
  • هزینه مربوط به تهیه بلیط رفت و برگشت به کشور کانادا و داشتن بودجه کافی برای تامین هزینه‌های شما در طول سفر شما در کشور کانادا

مزایای اخذ ویزای توریستی کانادا

  • کانادا به دارنده ی این ویزا اجازه می دهد که به دفعات از طریق کلیه ی مرزها و در زمانهای مختلف به کانادا وارد شوند و از کانادا خارج شوند و این ویزا تا یک ماه قبل از ابطال گذرنامه ی فرد معتبر است.
  • اجازه ی تحصیل در دوره­های آموزشی کمتر از 6 ماه بدون تغییر ویزای توریستی کانادا به تحصیلی
  • دارندگان ويزا كه علاقمند به ادامه تحصيل هستند و دارای مدرك زبان رسمی از جمله آيلتس نيستند، اين امكان برايشان به وجود خواهد آمد كه مستقيماً در امتحان تعيين سطح زبان جهت ورود به دانشگاهها و كالج ها شركت نمايند.
  • امکان تغییر ویزای توریستی به تحصیلی
  • شما می­توانید با ویزای توریستی وارد کانادا شوید،فرزندان خود را در مدارس کانادا ثبت نام کنید و ویزای توریستی کانادا فرزند خود را به ویزای تحصیلی تبدیل کنید
  • علاوه بر بازديد از طبيعت بكر و مراكز ديدني كشور كانادا می­توانید به بررسی فرصتهای خريد بيزينس و يا سرمايه گذاری جهت اخذ اقامت دائم كانادا به همراه خانواده بپردازند.
سایت رسمی ویرای توریستی کانادا
کانادا کشوری مناسب برای زندگی... کانادا کشوری مناسب برای زندگی براساس مطالعات اخیری که توسط سازمان توسعه و همکاری اقتصادی (OECD) صورت گرفته به این نتیجه رسیده که کانادا از لحاظ استان...
تحصیل در کانادا تحصیل در مدارس کانادا، برای افرادی که اقامت دائم کانادا را دارند و شهروندان و فرزندان افرادی که ویزای کار دارند، ۱۰۰٪ رایگان است. فرزندان افرادی که پد...
چرا سرمایه گذاری در کانادا را انتخاب کنیم؟... کانادا، نه تنها بیش ترین نیروی کار متخصص در جهان را دارد؛ بلکه بیش ترین برنامه های مهاجرتی از طریق سرمایه گذاری کانادا را برای اخذ اقامت کانادا ارائه ...
دریافت کارت اعتباری کانادا کارت اعتباری کانادا امتیاز اعتبار شخصی شما توسط دو اداره گزارش می شود: Equifax TransUnion عددهای اعتبار که بین ۳۰۰ تا ۹۰۰و بالاتر از آن ...
خوداشتغالی کبک خوداشتغالی کبک تا اطلاع بعدی به علت تکمیل ظرفیت، برنامه خوداشتغالی کانادا در کبک بسته است . شرایط متقاضی : 1. دارا بودن حداقل دارایی به ...
کارآفرینی کبک کارآفرینی کبک تا اطلاع بعدی به علت تکمیل ظرفیت این برنامه بسته است . این برنامه های مهاجرتی کانادا، از تاریخ اول آپریل سال 2015 تا 31 مارچ سال 2...
ویزای توریستی کانادا ویزای توریستی کانادا یکی از اقداماتی که هر فردی با قصد مهاجرت به کانادا در برنامه خود دارد دریافت ویزای توریستی کانادا می باشد. اما قبل از هر گونه ا...