دلیل ریجکت شدن ویزای توریستی کانادا

خلاصه ای حداکثر 10 کلمه ای را وارد کنید...

لطفا این مطلب را به اشتراک بگذارید:

دلیل ریجکت شدن ویزای توریستی کانادا:

  • قانع نشدن آفیسر از اینکه هدف شما همان چیزی است که در فرم درخواست ویزا مطرح کرده اید. باید با مدارک مناسب آفیسر را قانع کنید.
  • قانع نکردن آفیسر پرونده برای اینکه می توانید هزینه های سفر خود را پرداخت کنید.
  • هدف از سفر به کانادا برای آفیسر قانع کننده نباشد و شما برنامه درست و مشخصی برای سفر خود ارایه نکرده باشید و شک کند که شما قصد اقامت بلند مدت در کانادا را دارید.
  • مدارک و فرم های درخواستی سفارت را به درستی تکمیل نکرده باشید.
  • وابستگی های عاطفی و مالی شما به کشور مبدا کم باشد.
  • سوابق سفر شما در ده سال گذشته بسیار مهم است.
  •  درست است که شما می توانید شش ماه در کانادا بمانید ولی بهتر است در برنامه ی سفر خود که برای سفارت آماده کرده اید برنامه ی یک ماهه ارائه دهید.
  • در هر شغلی که هستید باید مدارکی را ارائه دهید که مبالغی که وارد حساب شما می شود را توجیه کند.

دلایل اصلی ریجکت شدن ویزای تحصیلی:

  • نبودن مدارک کافی برای نشان دادن توانایی مالی
  • اطمینان نیافتن آفیسر مهاجرت در مورد بازگشت پس از پایان تحصیلی
  •  نداشتن برنامه تحصیلی و study plan مشخص
  • نبودن وابستگی مادی، فامیلی و … به کشور مبدا
  • نقص پرونده و مدارک

ویزای توریستی کانادا به دو صورت مالتی پل و سینگل صادر می شود.

ویزای مالتی پل کانادا:

اعتبار ویزای مولتی کانادا تا زمان اعتبار پاسپورت متقاضی است و از آن جایی که پاسپورت های ایرانی 5 سال اعتبار دارد به این ویزا، ویزای 5 ساله کانادا نیز گفته می شود. ویزا مالتی پل به شما این امکان را می دهد که طی پنج سال هر شش ماه یک‌بار به کانادا سفر کنید.

ویزای سینگل کانادا:

ویزای سینگل به شما اجازه می دهد تا تنها یک بار به کانادا سفر کنید و پس از ترک کانادا باید مجدداً برای ویزا اقدام کنید.

دولت کانادا برای پذیرفته شدن ویزای توریستی کانادا شرایط زیر را اعلام کردم است:

  • داشتن پاسپورت
  • وضعیت سلامتی ایده آل
  • نداشتن سو پیشینه
  • مطمئن شدن آفیسر از اینکه شما در کشور خود وابستگی(Tie) دارید مثل شغل، مسکن، دارایی‌های مالی یا خانواده
  • قانع شدن آفیسر از اینکه شما بعد سفر به کشور خود برمی‌گردید
  • داشتن پول کافی برای ماندن در کانادا

برای کسانی که برای دیدن فرزندان و نوه خود به کانادا می‌روند برای واجد شرایط بودن:

  • وابستگی (tie) به کشور (خانواده- دارایی‌ها)
  • هدف از سفر به کانادا
  • خانواده
  • شرایط اقتصادی کلی در کشور خود
  • دعوت‌نامه

اعتراض به  ریجکت شدن ویزا توریستی کانادا

زمان و قانون مشخصی وجود ندارد شما می توانید هرزمان که خواستید دوباره برای ویزا درخواست بفرستید ولی باید علت ریجکت شدن ویزا را شناسایی و برطرف کنید و مشکل را برطرف کنید. بعد از ریجکت شدن اول باید بررسی کنید که چرا ریجکت شدید و دلایل ریجکتی را بررسی کنید که چرا آفیسر شما قانع نشده است. موارد زیر را بررسی کنید:

  • بودجه
  • ضعیف بودن شرایط مالی فرد دعوت‌کننده شما
  • سابقه سفرهای قبلی شما
  • نداشتن برنامه مشخص برای سفر
  • عدم ارسال درست مدارک
  • وابستگی‌های شما با کشور مبدأ
  • داشتن سو پیشینه
  • وضعیت شغلی

هر شغلی باید مدارک لازم شغلی و اقتصادی خود را ارائه کند:

  • پزشکان: پروانه مطب کارت نظام پزشکی شرح درآمد شغلی سند اجاره مطب
  • مهندسان: پروانه مهندسی کارت نظام‌مهندسی شرح درآمد شغلی نامه اشتعال به کار
  • وکلا: پروانه وکالت کارت وکالت شرح درآمد شغلی سند یا اجاره‌نامه محل کار
  • کسبه پروانه کسب شرح درآمد شغلی سند یا اجاره‌نامه محل کار کارت بازرگانی در صورت داشتن
  • صاحبان شرکت روزنامه رسمی تأسیس شرکت و آخرین برگه حساب مالیاتی ، گزارش بیمه کارکنان ،  فیش های واریزی تامین اجتماعی  ، کارت بازرگانی درصورت داشتن سند یا اجاره نامه محل کار، صورت حساب شرکت
  • کارمندبخش خصوصی :روزنامه رسمی تاسیس شرکت ،آخرین تغییرات شرکت ، گواهی شغلی (با ذکرسمت ، سابقه کاری وحقوق ومزایا ایست بیمه 6 ماهه یا قراردادکاری
  • ساختمان سازها: اصل گواهی ساختمان، اصل قرارداد همکاری،اصل پایان کار ساختمان یا کارت انبوه سازی
  • مشاغل دولتی:حکم کارگزینی،فیش حقوقی3 ماه آخر،لیست بیمه و گواهی شغلی
  • بازنشسته ها:حکم بازنشستگی،آخرین فیش حقوقی
  • گردش مالی 6 ماهه گذشته متقاضی

کارآفرینی در ونکوور ایالت بریتیش کلمبیا در غرب کانادا واقع است. مرکز این ایالت ویکتوریاست و بزرگترین شهر آن ونکوور است. مهاجرپذیری این ایالت نقش حائزاهمیتی در پیشرفت این ...
جدول امتیازبندی بریتیش‌کلمبیا... سابقه ی کار سابقه مدت فعالیت امتیاز سابقه ی مالکیت و مدیریت یک بیزینس کمتر از 12 ماه 0 12 تا 24 ماه 4 25 تا 36 ماه 6 ...
هزینه زندگی در نواسکوشیا اقتصاد نواسکوشیا دارای تنوع زیادی است و هالیفکس (Halifax) به عنوان مرکز استان نواسکوشیا  صنایع متنوعی دارد  و قلب اقتصاد بخش آتلانتیک کانادا محسوب می ...
برنامه منتخب استانی نیوبرانزویک... درباره نیوبرانزویک استان نیوبرانزویک در شرق کانادا است. مردم به دو زبان انگلیسی و فرانسوی در آن صحبت می‌کنند و اکثریت مردم (نزدیک به هشتاد درصد)به زب...
جدول امتیازبندی منیتوبا سن سن امتیاز کمتر از 21 0 21 تا 24 5 25 تا 29 10 30 تا 44 15 45 تا 49 5 50 تا 54 5 بیشتر از 54 سال 0...
برنامه کارآفرینی بریتیش کلمبیا... ایالت بریتیش کلمبیا در غرب کانادا واقع است. مرکز این ایالت ویکتوریاست و بزرگترین شهر آن ونکوور است. مهاجرپذیری این ایالت نقش حائزاهمیتی در پیشرفت ای...
کارآفرینی در کانادا کارآفرینی در کانادا برنامه های کارآفرینی کانادا استانی است و هر استان در وب سایت مهاجرتی خود برنامه مستقلی از سایر استان ها تعریف کرده است ، جهت شروع...
شرایط گرفتن مجوز دندانپزشکی در نیوبرانزویک کانادا... 1- ارایه فرم تکمیل شده و محضری شده. 2- کپی از مدرک دانشگاه دندانپزشکی ( فارغ التحصیلان جدید می توانند قسمت 14 فرم را تکمیل کنند و یک کپی از مدرک را...